Μόδα03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Το Twitter αποθεώνει αυτό το νέο μοντέλο του ASOS και τις νέες διαφημίσεις του

“Νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα μοντέλο με bikini και σκέφτομαι ‘μάλλον μπορώ να το φορέσω κι εγώ'” – ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν.

asos

Τα τελευταία χρόνια το ASOS συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, προωθώντας νέα πρότυπα ομορφιάς. Όχι μόνο κατήργησε το ρετούς στο σώμα των μοντέλων, αλλά συνεχίζει να λανσάρει και προωθεί συλλογές και μαγιό αφιερωμένα σε όλα τα plus-size κορίτσια.

Σε μία από τις νέες διαφημίσεις για μαγιό πρωταγωνιστεί και η Vivian Eyo-Ephraim, την οποία αποθεώνουν οι χρήστες του Twitter τις τελευταίες ώρες αποκαλώντας την πραγματικά έμπνευση.

Man of the Matchh @asos X @bridgemodels 👊🏾💛 Thank you ALLLL so much for the messages, the likes, the comments, the retweets, everything!!! I’m truly appreciative, shocked, excited & cannot wait to represent more women & make everyone even more proud❤️ #CELEBRATEMYSIZE

A post shared by Vivian Eyo-Ephraim🥀 (@vivss_x) on

Η Vivian ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση φορώντας μόνο ένα κίτρινο bikini και ο κόσμος ήδη σχολιάζει ότι “επιτέλους υπάρχει διαφορετικότητα στη μόδα”. Κάποιος μάλιστα έγραψε ότι “αυτό είναι το πρώτο – πραγματικά – plus-size μοντέλο που βλέπω”, ενώ μία γυναίκα φαίνεται να πήρε δύναμη από τη Vivian και σχολίασε “νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα μοντέλο με bikini και σκέφτομαι ‘μάλλον μπορώ να το φορέσω κι εγώ'”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ