Μόδα15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

To ZARA μας δίνει τώρα έναν ακόμη λόγο για να ψωνίζουμε περισσότερο

Είναι άραγε αυτό το μέλλον του shopping;

Πάνω που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στο χώρο της μόδας και του shopping έρχεται τώρα η επαυξημένη πραγματικότητα να αλλάξει για τα καλά τα όσα γνωρίζαμε.

Πιο συγκεκριμένα, η Zara μόλις ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μία νέα εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας σε επιλεγμένα καταστήματα, όπου μοντέλα σε μορφή ολογράμματος θα περπατούν ανάμεσα στους καταναλωτές. Αυτή η επαυξημένη πραγματικότητα γίνεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων μέσω της εφαρμογής Zara AR.

Zara

Πώς λειτουργεί όμως;

Η ενεργοποίηση γίνεται σε τρία διαφορετικά σημεία: στις βιτρίνες των καταστημάτων, σε κεντρικά σημεία μέσα στο κατάστημα και στο πάνω μέρος των online πακέτων. Με την τοποθέτηση των smartphones στη γραφική σήμανση (QR code), αμέσως τα μοντέλα Léa Julian και Fran Summers ζωντανεύουν φαινομενικά στην οθόνη σου  εντός 7 έως 12-δευτερολέπτων.

Zara

Απίστευτα ρεαλιστικές και αναλογικές σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, κινούνται και μιλούν φυσιολογικά, ενώ είναι ντυμένες με τη συλλογή SS18 Zara Studio. Όλα τα σύνολα τους μπορούν να αγοραστούν άμεσα με ένα μόνο άγγιγμα στην εφαρμογή Zara AR, όπως επίσης και στο κατάστημα.

Είναι άραγε αυτό το μέλλον του shopping;

Σίγουρα θα το ανακαλύψουμε στο κατάστημα Zara της Ερμού 9, το οποίο και επιλέχθηκε για να παρουσιαστεί η παραπάνω εμπειρία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network