Μόδα11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

To Zara τοπ της Σίας Κοσιώνη δεν κοστίζει ούτε 30 ευρώ

Είναι ένα πραγματικό must have για κάθε σεζόν

Σία Κοσιώνη | Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η δίαιτα που ξεκίνησε

Η Σία Κοσιώνη είναι μία πολύ κομψή γυναίκα. Τα περισσότερα looks που επιλέγει κατά καιρούς είναι απλά και χωρίς ίχνος υπερβολής. Τόσο στην τηλεόραση, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της γενικότερα, επιλέγει κυρίως μονοχρωμίες και μίνιμαλ γραμμές. Έχει καταλήξει πως αυτό είναι το στιλ που της ταιριάζει και δύσκολα απομακρύνεται από αυτό.

To Zara τοπ της Σίας Κοσιώνη δεν κοστίζει ούτε 30 ευρώ

Τη Δευτέρα βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» όπου οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το look της. Για την περίσταση επέλεξε ένα total white σύνολο που της ταίριαζε απόλυτα και ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, chic, θηλυκό, απλό και πολύ classy. Κάθε λεπτομέρεια ήταν σωστή. Το δέσιμο στη μέση που κολάκευε τη σιλουέτα της, η ίσια γραμμή στο παντελόνι, το μήκος στα μανίκια καθώς και ο συνδυασμός των ρούχων με τα πολύ διακριτικά αξεσουάρ, συνέθεσαν μια εμφάνιση που παίρνει πολύ υψηλό βαθμό.

To Zara τοπ της Σίας Κοσιώνη δεν κοστίζει ούτε 30 ευρώ

Αν σου αρέσει το outfit, να σε ενημερώσουμε ότι μπορείς να αποκτήσεις ένα αντίστοιχο τοπ από τα Zara με 29.95 ευρώ και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network