Follow us

Tod's: Άνοιξη 2012

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συλλογή που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Τι ξεχωρίσαμε

tods


Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συλλογή


Ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας αλλά η Spring-Summer ’12 συλλογή της Tod’s μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο καλοκαίρι. Εμπνευσμένη από τη δύναμη της ιταλικής κατασκευαστικής επιδεξιότητας κάθε κομμάτι της είναι φίνο και κομψό, ιδανικό για chic καθημερινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις.

Η Tod’s φημίζεται για τα μοναδικά αξεσουάρ και τα αξεπέραστα παπούτσια αλλά αυτή τη φορά ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Derek Lam ξεπέρασε τα ήδη υψηλά standards. Ιδού λοιπόν τα «Ago».

Πρόκειται για ένα ζευγάρι πέδιλα με μεσαίο τακούνι ο σχεδιασμός των οποίων στηρίχτηκε σε μια ιστορική κατασκευή του οίκου, ένα κλασικό σχέδιο με μοντέρνα μετάφραση με λίγα λόγια. Τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή για τη χειροποίητη ραφή και το εξαιρετικής ποιότητας δέρμα.

Στα αγαπημένα μας συγκαταλέγεται και η νέα γαλάζια τσάντα του οίκου, όχι μόνο για το έντονο χρώμα της αλλά και για την πρακτική της φύση ενώ την ξεχωρίζουμε και ως ένα κομμάτι – επένδυση που αξίζει.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

The Spring Edition

Παστέλ αποχρώσεις, sheer layers και new-bohemian style - οι νέες τάσεις επικεντρώνονται σε φωτεινά χρώματα, τολμηρά σχέδια και edgy details. Enter Spring Mode!

see more