Μόδα21 ΜΑΪΟΥ, 2018

Βασιλικός Γάμος | Αυτή η διάσημη καλεσμένη επέλεξε φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή!

Η Gina Torres, γνωστή για το ρόλο της Jessica Pearson στη σειρά Suits, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό και πολύ fashionable φόρεμα με την υπογραφή Costarellos!

Βασιλικός Γάμος | Αυτή η διάσημη καλεσμένη επέλεξε φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή!

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, μπορεί να αποτελεί πλέον (κοντινό) παρελθόν, όμως σίγουρα θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμη μαζί τους.

Στις εντυπωσιακές αφίξεις που είδαμε στο κάστρο του Windsor, ξεχώρισαν κυρίως τρία πράγματα: τα καπέλα, οι πρώην του πρίγκιπα, αλλά και το πλήθος από celebrities που έδωσαν τον πιο κομψό “royal like” εαυτό τους. Ανάμεσα τους, βρισκόταν και η Gina Torres, aka Jessica Pearson στη γνωστή σειρά Suits, η οποία ήταν ανάμεσα στις κομψότερες παρουσίες που είδαμε και μάλιστα με φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή.

The beautiful Gina Torres from Suits wearing our stunning #ss18 dress at The Royal Wedding. #costarellosDREAMERS

A post shared by Costarellos (@christoscostarellos) on

Πιο συγκεκριμένα, η Torres επέλεξε ένα φόρεμα μέχρι τους αστραγάλους από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Christos Costarellos, σε ίσια γραμμή και με κόκκινες και ροζ λεπτομέρειες. Φυσικά το look ολοκήρωσε με εκρού-μπεζ αξεσουάρ, τόσο με το διακριτικό clutch που κρατούσα, όσο και με το super ladylike, μικρό καπέλο της.

Δικαίως λοιπόν την κατατάσσουμε στις πιο καλοντυμένες καλεσμένες του γάμου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ