Μόδα11 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Yamamay Eco Vibes | Η νέα σειρά μαγιό από ανακυκλώσιμα μπουκάλια

Ως μέρος της εκστρατείας ευαισθητοποίησης που προάγει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Yamamay

Ο όμιλος Pianoforte Holding, με δράσεις που οργανώνονται και από τις τρεις μάρκες: Yamamay, Carpisa & Jaked, συνεχίζει να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για θέματα και προβλήματα που αφορούν στην προστασία και τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος, υποστηρίζοντας το Ίδρυμα One Ocean. Μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες, ο όμιλος Pianoforte έχει οργανώσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης που προάγει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, εμπλέκοντας και τα τρία παραπάνω εμπορικά σήματα.

H Yamamay ξεκίνησε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης “Reuse is better” που αποσκοπεί στον περιορισμό της χρήσης πλαστικών φιαλών και συνεπώς στη θαλάσσια ρύπανση.

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, σε επιλεγμένα καταστήματα Yamamay της Ιταλίας, ένα παγούρι από αλουμίνιο δινόταν ως δώρο με την αγορά ενός κομματιού από τις συλλογές  ‘Feel Active’ και ‘Twice’.

Επίσης, στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, δημιουργήθηκε το μπουστάκι «Ocean Reef» με κύριο χαρακτηριστικό του τη δαντέλα από ανακυκλωμένες ίνες. Επιπλέον, η πολυσυζητημένη σειρά “EcoVibes” της καλοκαιρινής συλλογής, που αποτελείται από ένα ολόσωμο και ένα μπικίνι, είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου με ανακυκλωμένες ίνες από μπουκάλια PET.

Yamamay

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network