Follow us

7 τρόποι να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε πολυτελές σπα

Για την απόλυτη luxury εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης.

σπα στο σπίτι Istockphoto

Τι κι αν το μπάνιο σου δεν είναι στρωμένο με μαρμάρινα πλακάκια, τι κι αν η μπανιέρα σου δεν έχει διαστάσεις πισίνας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις μια εμπειρία σπα στο σπίτι. Βάλε την αγαπημένη σου lounge playlist να παίζει και επίτρεψέ μας να σε ξεναγήσουμε στο at home spa σου:

1. Αρωμάτισε καταλλήλως το χώρο

7 τρόποι να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε πολυτελές σπα

Μπαίνοντας στο μπάνιο, σε κατακλύζει η μυρωδιά της γλυκιάς, φρέσκιας και χαλαρωτικής Ίριδας και το μεθυστικό άρωμα της Πασχαλιάς. Όχι δεν έχεις μεταφερθεί δια μαγείας σε έναν ολάνθιστο κήπο, αλλά έχεις προνοήσει και έχεις δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, τοποθετώντας στην άκρη της μπανιέρας τα αρωματικά χώρου με ξύλινα sticks Iris και Lillà Lillà της L' Erbolario.

2. Δημιούργησε το πιο απολαυστικό bubble bath

product

Δεν γίνεται να κάνεις σπα στο σπίτι χωρίς ένα απολαυστικό bubble bath. Σύμμαχοί σου είναι τα πολυτελή αφρόλουτρα της L' Erbolario. Από τα δεκάδες υπέροχα αρώματα του brand, εμείς ξεχωρίζουμε το Accordo Arancio με εκχυλίσματα Μανταρινιού, Νεραντζιού και Alchechengi, αλλά και το Tra i Ciliegi με εκχύλισμα Κερασιάς. Τα φυτικά συστατικά τους αυξάνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και απαλύνουν την υφή της, ενώ παράλληλα επαναφέρουν τη λάμψη του και γεμίζουν το χώρο θετική ενέργεια, χάρη στο μοναδικό άρωμά τους.

3. Επίτρεψε στον εαυτό σου να ενδώσει σε ένα ποτήρι κρασί και ένα πλατό τυριών

Τίποτα δεν ολοκληρώνει ένα bubble bath όπως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με συνοδεία ενός πλατό τυριών ή μιας ποικιλίας από γεμιστά σοκολατάκια. Δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείς, αυτή η ώρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσένα, το αξίζεις.

4. Κάνε απολέπιση

product

Λίγο πριν βγεις από την μπανιέρα, μην ξεχάσεις να κάνεις απολέπιση στην επιδερμίδα σου για να την κάνεις ακόμα πιο απαλή και μεταξένια. Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι το βούτυρο scrub για το σώμα Sfumature di Dalia της L' Erbolario. Ο λόγος απλός αλλά καθόλου αμελητέος: Συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες του πλούσιου βουτύρου που περιέχει με την απολεπιστική δράση των κόκκων του Γρανάτη και του κουκουτσιού της Ελιάς, χαρίζοντας σου την πιο απαλή επιδερμίδα που έχεις νιώσει ποτέ. Εξίσου αγαπημένο είναι και το scrub Fior di Salina που χάρη στο Θαλασσινό Αλάτι, έχει εξαιρετική απολεπιστική δράση και αφήνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και ανανεωμένη.

5. Ζέστανε τις πετσέτες

Τι καλύτερο από ζεστές αχνιστές πετσέτες να σε περιμένουν μόλις βγεις από το bubble bath σου; Ευτυχώς είχες προνοήσει και είχες ζεστάνει τις πετσέτες με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και τις είχες τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για μέχρι και 30 δευτερόλεπτα, ώστε να ζεσταθούν και να είναι απολαυστικές μόλις ολοκληρώσεις το μπάνιο σου.

6. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου

product

Αφού στέγνωσες το σώμα σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλειδώσεις την υγρασία εφαρμόζοντας μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην πολυτελή κρέμα σώματος Bouquet d' Oro της L' Erbolario, η οποία τονώνει την επιδερμίδα χάρη στα εκχυλίσματα χρυσών λουλουδιών όπως η Ίρις και το Σολιδάγο, που περιέχει. Ταυτόχρονα, κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο από τις απαλές ιδιότητες του Μελιού που περιέχει. Αγαπημένη επιλογή είναι και η θρεπτική κρέμα σώματος Karité με τη μοναδική υφή και το απαλό άρωμα, για ένα δέρμα τονωμένο και ελαστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

7. Βάλε το αγαπημένο σου άρωμα

product

Επειδή ξέρουμε ότι θα λατρέψεις το άρωμα της κρέμας και θα θέλεις να σε συνοδεύει όλη μέρα, σου προτείνουμε λίγο πριν βγεις από το at home spa σου και επιστρέψεις στην... πραγματικότητα, να εφαρμόσεις το άρωμα Bouquet d' Oro με νότες από Άνθος Πορτοκαλιάς, Ηλιοτρόπιο, Ίριδα, Τόνκα, Βανίλια και Κεχριμπάρι στο εσωτερικό των καρπών σου και πίσω από τα αφτιά σου. Αν πάλι αγαπάς τα πιο βαθιά και μυστηριώδη αρώματα, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις το Papavero με νότες Παπαρούνας και Προυνέλας, ινδικής Αρτεμισίας και Γιασεμιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ