Follow us

Είσαι άνω των 40; Βρήκαμε τα νέα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις

Για μείωση των ρυτίδων και επαναφορά της λάμψης και της πυκνότητας της επιδερμίδας.

Beauty skincare Istockphoto

Αν έχεις περάσει το κατώφλι των 40, τότε σίγουρα η καταπολέμηση των ρυτίδων θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα skincare issues που σε απασχολούν αυτήν την στιγμή. H NUXE λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης για γυναίκες 40, 50 και 60+ που μειώνουν τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση, ενώ παράλληλα επαναφέρουν τη χαμένη πυκνότητα και λάμψη του προσώπου, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις:

Τι να διαλέξω;

Είσαι άνω των 40; Βρήκαμε τα νέα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις

Η Merveillance® Expert βοηθά με την καταπολέμηση της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας χάρη στη διπλή δράση ΑΝΤΙ-γλυκοζηλίωσης και ΑΠΟ-γλυκ οζηλίωσης με το λουλούδι Daylily.


Η Nuxuriance® Ultra μειώνει τις βαθιές ρυτίδες, βοηθά με τη χαλάρωση, την απώλεια πυκνότητας, καθώς και την απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου που προκύπτουν με το πέρασμα των χρόνων.


Η Nuxuriance® Gold συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης κάνοντας την εφικτή από αποτελεσματικά προϊόντα που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα με την πάροδο του χρόνου. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με χρυσαφένιους μικροαντανακλαστήρες, που γίνονται ένα με το δέρμα, και αποκαλύπτουν μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ