Follow us

KΙΚΟ Milano | Το νέο ελληνικό e-shop είναι εδώ

It's time for beauty με το ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και 2 ολοκαίνουρια φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη!

kiko kiko

Breaking news! Η KIKO Milano άνοιξε το ηλεκτρονικό της κατάστημα και στην Ελλάδα, με ελληνική διαχείριση, και μπορείς να το επισκεφτείς πλέον με ένα κλικ στο www.kikocosmetics.gr.

Υπέροχα τα νέα για σένα που θες να έχεις στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου καλλυντικά KIKO Milano, χωρίς καμία καθυστέρηση. Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται άμεσα και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35€.

Περιηγήσου στο νέο e-shop και αναζήτησε μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο της κοσμετολογίας.

KΙΚΟ Milano | Το νέο ελληνικό e-shop είναι εδώ

Μια πλούσια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και αξεσουάρ σε περιμένει να την εξερευνήσεις, ενώ μέσα από το άκρως μοντέρνο περιβάλλον του e-shop μπορείς να βρεις τις νέες συλλογές με μοναδικά ‘’limited edition’’ προϊόντα ανάλογα με την εποχή, αλλά και συμβουλές ομορφιάς για να πετύχεις τα πιο απίθανα μακιγιάζ, ακολουθώντας τα βήματα που σου προτείνουν οι ειδικοί make-up artists.

Αν πάλι προτιμάς να κάνεις τη βόλτα σου στα φυσικά καταστήματα και να δεις από κοντά τα μαγικά KIKO προϊόντα, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το φυσικό κατάστημα KIKO Milano στο The Mall Athens, αλλά και τα 2 νέα καταστήματα που λειτουργούν πλέον στην Θεσσαλονίκη.

Το νέο KIKO Milano store στον 2ο όροφο του Mediterranean Cosmos αλλά και το Pop Up store του Notos στη στοά Χιρς στο κέντρο της πόλης είναι επιτέλους γεγονός.

BE WHAT YOU WANT TO BE!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ