Follow us

Έχεις λεπτά μαλλιά; Ανακαλύψαμε το μυστικό για να τους χαρίσεις απίστευτο όγκο

Η νέα σειρά Pantene Pro-V Miracles με βάση το ροδόνερο και τη βιοτίνη θα σου εξασφαλίσει τις πολυπόθητες "Good Hair Days" κάθε μέρα.

Pantene Courtesy of Pantene

Μήπως ανήκεις στις γυναίκες που έχουν λεπτά ή πολύ λεπτά μαλλιά, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να "χάνουν" τον όγκο και το σχήμα που τους έχεις χαρίσει μετά από (αρκετή) ώρα styling στον καθρέφτη;

Αν ναι, μην ανησυχείς καθώς πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη περίπτωση, αφού αφορά το 37% των γυναικών που έχουν (πολύ) λεπτά μαλλιά. Και αυτό γιατί αυτός ο τύπος μαλλιών έχει 50% λιγότερες πρωτεΐνες σε σχέση με τα πιο πυκνά μαλλιά, και επομένως έχουν την προδιάθεση να χάνουν τον όγκο τους μέσα σε λίγες ώρες μετά το styling.

Αυτό που ίσως δεν γνώριζες είναι ότι έρευνες έδειξαν πως μόλις ένα 7% από αυτές τις γυναίκες δηλώνουν πως έχουν κάθε μέρα μια "Great Hair Day". Και ενώ είναι πρακτικά ανέφικτο για οποιαδήποτε γυναίκα με οποιονδήποτε τύπο μαλλιών να διανύει κάθε μέρα "τέλειες μέρες", η νέα σειρά Pantene ήρθε για να εξασφαλίσει περισσότερες "Good Hair Days" για όλες, και ειδικά για τις γυναίκες με λεπτότερη τρίχα.

Έχεις λεπτά μαλλιά; Ανακαλύψαμε το μυστικό για να τους χαρίσεις απίστευτο όγκο

Συνδυάζοντας τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη και ροδόνερο, η νέα σειρά "Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα και Μακριά χωρίς σιλικόνη" κάνει καθημερινά θαύματα στα μαλλιά. Σχεδιασμένη ειδικά για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά, είναι γεμάτη θρεπτικά στοιχεία που θα θρέψουν, θα ανορθώσουν, θα ενδυναμώσουν και θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο πυκνά, γεμάτα όγκο.

H ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει το πρώτο Σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, το Σαμπουάν, τη Μάσκα μαλλιών και το Conditioner χωρίς Σιλικόνη, το Hair Spray Grow Thick και το Λάδι Pantene 7σε1.

Ήρθε η ώρα να αναφερθούμε και στα βασικά (θαυματουργά) συστατικά της σειράς, το ροδόνερο και τη βιοτίνη:

Το ροδόνερο είναι γνωστό ότι βοηθά στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, χαρίζοντάς του φρέσκια όψη. Επίσης, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στην ενδυνάμωση των δερματικών κυττάρων και την αναγέννηση των δερματικών ιστών. Με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και φυσική αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, και αντιβακτηριακή δράση, αποτελεί ένα από τα απόλυτα ισχυρά συστατικά ομορφιάς. Αυτό το καθιστά μυστικό όπλο ομορφιάς των γυναικών σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες.

Η Βιοτίνη, γνωστή ως βιταμίνη Β7, είναι αναγνωρισμένη για τη συμβολή της στην υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Όπως και το φολικό οξύ, η βιοτίνη ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών B και είναι γνωστή σήμερα ως βιταμίνη B7. Η βιοτίνη είναι συστατικό των ενζύμων και εμπλέκεται στον ανθρώπινο μεταβολισμό, προωθώντας την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και των μαλλιών. Για την καλή ανάπτυξη του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, το σώμα χρειάζεται κερατίνη, το βασικό δομικό στοιχείο των ινών των μαλλιών και των νυχιών. Το σώμα με τη σειρά του, για να δημιουργήσει κερατίνη, χρειάζεται πρωτεΐνες και ένζυμα των οποίων σημαντικό μέρος είναι η βιταμίνη B7.

Εσύ ακόμα να τη δοκιμάσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ