Follow us

Ψάχνεις ιδέες μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σου βρήκαμε τις καλύτερες

Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε φλογερές κόκκινες αποχρώσεις στη Laloo Cosmetics.

laloo laloo

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γεγονός και τα περιποιημένα άκρα είναι πάντα must είτε είσαι μόνη είτε όχι. Μπορεί φέτος τα ρομαντικά ραντεβού να κανονιστούν λίγο διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές, όμως όλες θέλουμε όμορφα νύχια που αποπνέουν αισθησιασμό, ρομαντισμό και που να ταιριάζουν με το ντύσιμο της βραδιάς.

Δώσε στην ημέρα το χρώμα και τη λάμψη που της αρμόζει με τα βερνίκια της Laloo Cosmetics. Glam, Retro ή All time classic στυλ; Θα βρεις αμέτρητες επιλογές ανάμεσα στις 140 αποχρώσεις που σου προσφέρει, για να κάνεις cute συνδυασμούς και να δείξεις τη δημιουργικότητά σου.

Ψάχνεις ιδέες μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σου βρήκαμε τις καλύτερες

Σου έχει τύχει να σου αρέσει κάποια απόχρωση που υπάρχει μόνο σε ημιμόνιμο βερνίκι; Ε λοιπόν, αυτό δεν θα ξανασυμβεί, αφού η Laloo Cosmetics διαθέτει ακριβώς τις ίδιες αποχρώσεις στα απλά βερνίκια της με τους αντίστοιχους κωδικούς των ημιμόνιμων.

Tips για ένα υπέροχο μανικιούρ για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου:

-Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχε υπόψη σου ότι βασικό συστατικό είναι το ποιοτικό βερνίκι αλλά και το εύχρηστο πινέλο του.

-Προτίμησε αποχρώσεις σε φλογερό κόκκινο ή μπορντό, που ταιριάζουν τόσο με το κλίμα της ημέρας όσο και με τα χρώματα του χειμώνα.

laloo

-Αν "πιάνει" το χέρι σου, σχεδίασε κόκκινα patterns και μικρά σχεδιάκια σε λευκό ή σκουρότερο φόντο.

-Το καλό είναι ότι τα βερνίκια Laloo χαρίζουν πολύ γρήγορα ένα άψογο μανικιούρ, που στεγνώνει σε 2 μόλις λεπτά και δεν χρειάζονται βάση.

Loading...

-Παρ᾽όλα αυτά, μην ξεχάσεις να περάσεις μια στρώση με το Laloo Weekly Top Coat πάνω από το χρώμα, χάρη στο οποίο θα έχεις υπέροχη γυαλάδα και άθικτο μανικιούρ για 7 ημέρες, σαν να έχεις κάνει ημιμόνιμο.

-Και μην ξεχνάς, μπορείς πανεύκολα να αλλάζεις διάθεση και χρώμα στα άκρα σου κάθε εβδομάδα.

Τα νέα Laloo Weekly Nail Polishes βρίσκονται ήδη στο νεσεσέρ μας και τα εμπιστευόμαστε για τις πιο σημαντικές μας εμφανίσεις

Τα άψογα άκρα θα τονίσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια με την εγγυημένη διάρκεια βερνικιών από τη Laloo Cosmetics.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ