Follow us

Hydrafacial | Η αγαπημένη θεραπεία των celebrities για λαμπερή επιδερμίδα

Όσα πρέπει να ξέρεις για την άμεσα αποτελεσματική, διάσημη θεραπεία ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Beauty hydrafacial Istockphoto

Η αγαπημένη θεραπεία διασημοτήτων όπως η Paris Hilton πριν από μεγάλα event όπως η Paris Hilton, την οποία φέρεται να απολαμβάνει και ο πρίγκιπας του Μονακό, η Hydrafacial κερδίζει συνεχώς την προτίμηση όλο και περισσότερων γυναικών και ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια υπολογίζεται ότι πραγματοποιούνται περίπου 2 εκατομμύρια hydrafacial θεραπείες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γεγονός που μεταφράζεται σε 1 κάθε 15 δευτερόλεπτα. Η επιστημονική ομάδα της Facemed Clinic μας ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα και τα αποτελέσματα της θεραπείας που χαρίζει καθαριότητα, ενυδάτωση και την χαρακτηριστική λάμψη του υγιούς δέρματος.

Τι είναι το HydraFacial

Το Hydrafacial αποτελεί μη επεμβατική ολοκληρωμένη θεραπεία καθαρισμού, μικροαποξεσης και ενυδάτωσης σχεδιασμένη να καθαρίζει βαθιά και να αναζωογονεί πραγματικά το δέρμα.

Η θεραπεία που πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ήπιας υδροδερμοαπόξεσης, η οποία δεν τραυματίζει το δέρμα, του peeling με μείγματα οξέων, του καθαρισμού αλλά και της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής προστασίας. Οι πόροι της επιδερμίδας απαλλάσσονται από το σμήγμα και τα υπολείμματα μακιγιάζ, το δέρμα ενυδατώνεται, ενώ παράλληλα ρυθμίζεται και η λιπαρότητα. Υγιής και λαμπερή επιδερμίδα σε λιγότερο από μία ώρα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Hydrafacial δεν έχει περιορισμούς σε φύλο, ηλικία, εποχή. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε εφήβους με προβλήματα ακμής, σε ενήλικες με ρυτίδες, ηλικιωμένους με κηλίδες, καθώς και σε άτομα που παρουσιάζουν ευαισθησίες στο δέρμα, αφού, βεβαίως, συμβουλευτούν τον γιατρό τους. Πρόκειται για ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους. Επίσης, σε συνεννόηση με τον γιατρό σας, μπορείτε να προχωρήσετε την ίδια ημέρα και σε άλλες συμπληρωματικές θεραπείες προσώπου.

Η διαδικασία

Η διαδικασία της θεραπεία ξεκινά με τον επιφανειακό καθαρισμό της επιδερμίδας και ακολουθεί ήπια απολέπιση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την εξαγωγή του σμήγματος από τους πόρους.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται το hydra peeling με μείγμα γλυκολικού οξέος, το οποίο διαθέτει λευκαντικές ιδιότητες, καθώς και ιδιότητες ρύθμισης της λιπαρότητας, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με ενυδατική μάσκα προσώπου, η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και βαθιά ενυδάτωση. Η διάρκεια του Hydrafacial δεν ξεπερνά τα 60 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Από την πρώτη συνεδρία το δέρμα φαίνεται και είναι υγιές και λαμπερό.

Τα οφέλη της Hydrafacial θεραπείας

Το Hydrafacial δεν οφείλει την υψηλή δημοτικότητά του μόνο στα αποτελέσματά του, αλλά και στο γεγονός ότι αποτελεί μια άνετη και ανώδυνη θεραπεία, χωρίς τις παρενέργειες άλλων κοσμητικών θεραπειών όπως ο πόνος και ο ερεθισμός., Πολλοί, μάλιστα, την περιγράφουν ως ελαφρύ μασάζ. Με την πάροδο του χρόνου το Hydrafacial προσφέρει όλο και περισσότερα στο δέρμα. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η απαλλαγή από το σμήγμα και τις τοξικές ουσίες σμήγματος χαρίζει υγεία στο δέρμα, που παραμένει βαθιά ενυδατωμένο, λαμπερό, χωρίς θαμπάδα. Τέλος, η θεραπεία συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, στη βελτίωση ορισμένων τύπων ακμής, καθώς και στη μείωση πόρων και των λεπτών ρυτίδων.

Tips

-Το Hydrafacial δεν αποτελεί "στατική" θεραπεία. Μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου, όπως θα τις αξιολογήσει και θα σας προτείνει ο ειδικός.

-Το Hydrafacial μπορεί να επαναλαμβάνεται μία φορά το μήνα για καλύτερα αποτελέσματα σε λιπαρό δέρμα ρυτίδες, καφέ κηλίδες, εκτός και αν ο γιατρός σας συστήσει κάτι διαφορετικό.

-Μετά τη θεραπεία καλό είναι να αποφεύγουμε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή το τεχνητό μαύρισμα για 3 μέρες, όπως και την αποτρίχωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ