Follow us

Amanda Gorman | Η λαμπερή και υγιής όψη της επιδερμίδας της είναι η απόλυτη τάση για φέτος

Δες πώς θα την πετύχεις κι εσύ.

amanda gorman abaca

Η Amanda Gorman έγινε ευρέως γνωστή με την απαγγελία του ποιήματός της "The Hill We Climb" στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου Joe Biden πριν λίγες εβδομάδες.

Δεν ήταν όμως μόνο η δυνατή πένα της που έκλεψε τις εντυπώσεις εκείνη την ημέρα. Τα βλέμματα τράβηξε επίσης η εξαιρετικά φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα της, που ακτινοβολούσε υγεία και φρεσκάδα. Και πέρα από την εξαιρετική αισθητική της (δεν μπορούμε ακόμα να ξεχάσουμε το κίτρινο παλτό και το κόκκινο σατέν headband Prada), δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουμε την ιδιαίτερη ομορφιά της, που όπως ήταν φυσικό, κέντρισε την προσοχή ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο.

Έτσι, η 22χρονη, που υπέγραψε συμβόλαιο με το IMG Models, εκτός από ποιήτρια, θα συστήνεται πλέον στον κόσμο και ως μοντέλο, ασκώντας επιρροή και μεταδίδοντας τις ιδέες της και μέσα από αυτή τη θέση.

Εμείς δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε για άλλη μια φορά την αξεπέραστη λάμψη της επιδερμίδας της, στο Instagram post που ανέβασε πριν λίγες ημέρες. Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, η dewy και glowy επιδερμίδα είναι η απόλυτη τάση στο skincare, που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και μας ακολουθεί και το 2021. Για να την πετύχεις κι εσύ, πρέπει να ακολουθείς τακτικά μια πολύ προσεκτική ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου, που περιλαμβάνει κυρίως και πρωτίστως τη σωστή ενυδάτωση. Έτσι, και το μακιγιάζ θα "κάθεται" καλύτερα στην επιδερμίδα χωρίς να τρέχει, και θα έχεις μεγαλύτερη διάρκεια σε αυτό.

Δες εδώ: 10-step Korean skincare routine | Πώς θα ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα

Δες το άψογο makeup της Amanda Gorman:

Loading...

Η 22χρονη ποιήτρια έχει επιλέξει μια πολύ απαλή μωβ σκιά για τα βλέφαρά της, πράγμα που κάνει διαφορά στο κατά τ' άλλα διακριτικό μακιγιάζ της. Πέρα απ΄την τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα αλλά και τη φυσική λάμψη της, έχει δώσει λίγη περισσότερη ένταση και με τη βοήθεια του highlighter, ενώ ένα διαφανές lip gloss ολοκληρώνει το look της - μαζί με ένα άκρως εντυπωσιακό hairband με strass.

Δες επίσης: 8 ιδιαίτερες beauty συνήθειες των celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ