Natural Beauty | To makeup look της Barbara Palvin για να δείχνει πανέμορφη και φυσική όλη μέρα

Δες πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Άλλη μια celebrity που έχει ενδώσει στην τάση του no makeup- makeup look. Η Barbara Palvin δεν χρειάζεται βέβαια πολλά πράγματα για να δείξει όμορφη, παρά μόνο ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά.

Δες εδώ: 5 beauty tips για λαμπερή επιδερμίδα που θα αντικαταστήσουν το highlighter

Ακολουθώντας το trend που έχει επικρατήσει τελευταία, και που προβλέπει τη χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων - έως και καθόλου - προϊόντων, το 27χρονο μοντέλο μάς εκπλήσσει με το φυσικό beauty look που ανέβασε στο Instagram.

Δες εδώ: Η έγκυος Emily Ratajkowski χαλαρώνει με μάσκες ομορφιάς

Δες τη φωτογραφία:

Το δέρμα της φαίνεται σούπερ ενυδατωμένο και καθαρό, ενώ σχεδόν μπορείς να νιώσεις τη λεία και βελούδινη υφή του. Δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με ένα τόσο φυσικό look. Οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Πώς μπορείς να πετύχεις κι εσύ παρόμοιο αποτέλεσμα:

-Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ και λεπτόρρευστο foundation για διάφανη κάλυψη. Αν δεν τα έχεις ανάγκη, παράλειψε το concealer και τις πούδρες.

-Εφάρμοσε ένα κρεμώδες ρουζ στα ζυγωματικά κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα ή με ένα beauty blender για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

-Χτένισε τα φρύδια σου με τέτοιον τρόπο ώστε να έχεις ένα fluffy αποτέλεσμα, που κάνει το πρόσωπο να δείχνει τόσο νεανικό.

-Αν θες, πρόσθεσε λίγη λάμψη στα σημεία κλειδιά του προσώπου σου (ζυγωματικά, ράχη της μύτης, τόξο φρυδιών) με τη βοήθεια ενός κρεμώδους highligter.

-Ολοκλήρωσε με ένα διάφανο lip gloss, ίσα ίσα για να δώσεις λάμψη στα χείλη σου αναδεικνύοντας το φυσικό τους χρώμα.

-Ψέκασε το δέρμα σου με ένα δροσιστικό, ενυδατικό face mist που θα λειτουργήσει και ως setting spray.

Δες επίσης: Pink hair | 8 celebrities που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις την τάση