Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε (ξανά) με το νέο pixie κούρεμά της

Δραματική αλλαγή για την 51χρονη star.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Jennifer Lopez εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τα μαλλιά της, το hairstyle της οποίας ήταν εντελώς διαφορετικό απ᾽ότι συνήθως. Η 51χρονη star επέλεξε να αποχωριστεί τα χαρακτηριστικά μακριά waves της και να τολμήσει για πρώτη φορά ένα pixie haircut, για τις ανάγκες του εξωφύλλου μεγάλου διεθνούς περιοδικού.

Έτσι, κι ενώ μάς είχε συνηθίσει σε xxl μαλλιά, εντυπωσιαστήκαμε όταν την είδαμε για πρώτη φορά με ένα τόσο κοντό κούρεμα. Πίσω από αυτή τη major αλλαγή βρίσκεται φυσικά ο αγαπημένος της hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι "πέθαινε" να δοκιμάσει στα μαλλιά της ένα κοντύτερο hairstyle, έτσι για αλλαγή.

Δες επίσης: Wavy Hair | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι είναι παντός καιρού

Η μέρα αυτή έφτασε και το απόγευμα της Τρίτης ο ταλαντούχος hair artist αποκάλυψε στο προφίλ του τα νέα μαλλιά της JLo. Στα stories που ανέβασε ανέφερε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος του χτενίσματος: "90s inspired wet look crop". Η χρυσή δεκαετία του ᾽90 λοιπόν αποτέλεσε για άλλη μια φορά έμπνευση για τα μαλλιά της τραγουδίστριας, όπως άλλωστε τόσα άλλα χτενίσματα που κάνει κατά καιρούς.

Δες τις φωτογραφίες:

Η JLo έλαμπε με το νέο wet hair look της, αφού το κούρεμα αναδείκνυε τις υπέροχες γωνίες και τα ζυγωματικά της με τον καλύτερο τρόπο. Σήμα κατατεθέν του μακιγιάζ της; Η περιβόητη "JLo glow", η signature λάμψη στην επιδερμίδα της που όλες θέλουν να αντιγράψουν - και πάμε στοίχημα ότι πέτυχε με τα skincare προϊόντα της νέας της σειράς JLo Beauty.

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που η star μεταμορφώνεται με τέτοιον τρόπο για τις ανάγκες της δουλειάς της. Πριν λίγους μήνες ήταν σχεδόν αγνώριστη όταν φόρεσε μια μακριά περούκα με όλες τις αποχρώσεις του μωβ, με τον Chris Appleton να την αποκαλεί "Unicorn Barbie". Παρ᾽όλο που είναι από τις celebrities που δεν φοβάται καθόλου να πειραματιστεί με διάφορα είδη χτενισμάτων και κουρεμάτων, είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με τόσο κοντά μαλλιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και με αυτήν την εμφάνιση, η 51χρονη star αποδεικνύει ότι είναι πανέμορφη με όποιο στυλ μαλλιών κι αν δοκιμάσει.

Δες επίσης: Η κόρη του Jude Law έγινε η νέα Beauty Ambassador του οίκου Dior