Follow us

Θες πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα; Δες πώς θα την αποκτήσεις

Ο τρόπος για να καταπολεμήσεις την φθορά του χρόνου είναι στα χέρια σου - και πιο εύκολος από ποτέ.

skin iStock

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ο καλύτερος σύμμαχός μας στην καταπολέμηση των σημαδιών που αφήνει ο χρόνος με το πέρασμά του στην επιδερμίδα μας είναι η σωστή περιποίησή της. Και όταν λέμε σωστή, εννοούμε να τη φροντίζεις τακτικά με τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου προϊόντα, που είναι φτιαγμένα ειδικά για την αναγέννηση και τη διατήρηση της νεότητάς της.

Εκτός από τη σωστή διατροφή, τον επαρκή ύπνο, τη μείωση της έκθεσης στον ήλιο αλλά και την καθημερινή χρήση αντηλιακού, το σωστό skincare μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου και να σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές για τη σειρά που πρέπει να βάζεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου: ξεκινάς με το cleanser για έναν καλό καθαρισμό, συνεχίζεις με το serum και ολοκληρώνεις με την κρέμα προσώπου, την κρέμα ματιών και την αντηλιακή σου (εάν είναι πρωί).

Ένα unique προϊόν που αξίζει να υπάρχει σε όλες τις ρουτίνες περιποίησης είναι η ήδη γνωστή και αγαπημένη στο γυναικείο κοινό Histoplastin Red®. Χρησιμοποιείται μετά τον ορό για ανάπλαση και αναγέννηση της επιδερμίδας.

Σε συνδυασμό με την Histoplastin Red® είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις προϊόντα της ίδιας εταιρείας HEREMCO που έχουν κοινή βάση, ώστε να συμπληρώνει το ένα το άλλο και να αυξήσεις στο μέγιστο το αποτέλεσμά τους.

Γι’αυτό η HEREMCO δημιούργησε τη νέα σειρά καλλυντικών LUXIOUS της LA BIORED που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τη δική τους μοναδική ομορφιά.

Δοκίμασα πρόσφατα τον ορό προσώπου Επανόρθωσης & Νεότητας LUXIOUS της LA BIORED που έχει ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Mπορώ να σου εγγυηθώ ότι 1-2 σταγόνες από τον εν λόγω ορό σε κάθε τεταρτημόριο του προσώπου (μέτωπο-πηγούνι-μάγουλα) αμέσως μετά τον καθαρισμό αρκούν για να αντιληφθείς διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Θες πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα; Δες πώς θα την αποκτήσεις

Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές βελτιώνει θεαματικά όλα τα σημάδια κούρασης και φθοράς της επιδερμίδας από τον χρόνο. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Επαναφέρει τη σφριγηλότητα και το περίγραμμα του προσώπου, και χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και φυσική λάμψη.

Εάν μάλιστα συνδυαστεί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς LUXIOUS της LA BIORED (κρέμα προσώπου Ανανέωσης και Λάμψης LUXIOUS Regenerative Cream και κρέμα ματιών LUXIOUS Regenerative Eye Cream), τότε θα δεις τα μέγιστα αποτελέσματα στο δέρμα σου.

biored

Η ενσωμάτωσή τους στη ρουτίνα περιποίησής σου καθώς και η συνδυαστική χρήση τους μπορεί να κάνει θαύματα στο πρόσωπό σου, με τη βοήθεια του Alkannins Complex και του Factor 8, που περιλαμβάνονται στις καινοτόμες συνθέσεις τους.

Οι ισχυρές αναγεννητικές ιδιότητες του Alkannins Complex είναι η κινητήρια δύναμη νεότητας της LA BIORED.

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι ενεργοποιεί τη φυσιολογική αναγέννηση της επιδερμίδας και επιβραδύνει την κυτταρική γήρανση. Μειώνει ορατά ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Αναδομεί και προσδίδει ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα.

O Factor 8 είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό της φύσης που μάχεται το χρόνο. Σύμφωνα με μελέτες διαπρεπών επιστημόνων από ανεξάρτητα κέντρα ερευνών, ο Factor 8 αυξάνει σημαντικά το Κολλαγόνο, την Ελαστίνη και την Ινβολουκρίνη, τα βασικά δομικά συστατικά του δέρματος.

Μάθε περισσότερα στο www.labiored.com.

Θα τα βρεις στα φαρμακεία από τη Heremco.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ