Follow us

Το πιο εύκολο και λαμπερό μακιγιάζ ματιών από την Chiara Ferragni

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια shiny glitter σκιά.

chiara ferragni Abaca / www.visualhellas.gr

Μπορεί η Chiara Ferragni να είναι μια soon mom to be, αφού σε πολύ λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της, δεν παραλείπει όμως να φροντίζει καθημερινά τον εαυτό της. Οι φωτογραφίες της με περιποιημένα μαλλιά, άψογο μακιγιάζ αλλά και εμνευσμένα outfits παρελαύνουν στο Instagram feed μας κι εμείς δεν μπορούμε παρά να αντιγράψουμε τα looks της.

Δες επίσης: Οι δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της 56χρονης Monica Bellucci

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον μάς κέντρισε ένα πολύ απλό πλην shiny eye makeup look που έκανε για μια από τις μετακινήσεις της.

Δες το μακιγιάζ της:

Loading...

Όπως θα διαπιστώσεις, δεν χρησιμοποίησε πολλά προϊόντα παρά μόνο μια glitter ασημί σκιά και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Κι όμως, κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes και comments των followers της με το λαμπερό αυτό αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε (ξανά) με το νέο pixie κούρεμά της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η influencer χρησιμοποιεί glitter για να τονίσει το βλέμμα της: γενικότερα, είναι fan των λάμψεων όχι μόνο στα ζυγωματικά αλλά και στα μάτια, αφού ακόμα κι αν δεν βάλει κάποια glitter σκιά, θα εφαρμόσει highlighter στα βλέφαρά της.

Loading...
Loading...

Ακολούθησε το μικρό αυτό hack για να προσθέσεις λίγη έξτρα λάμψη στα μάτια σου - εφάρμοσε ελάχιστο υγρό highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο μέσο του βλεφάρου. Φυσικά, μπορείς να προμηθευτείς μια glitter σκιά σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς (έχε υπόψη σου ότι η ασημί έχει πιο διακριτικό αποτέλεσμα) και να φωτίσεις το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας μόνο αυτή, χωρίς τη χρήση κανενός άλλου προϊόντος.

Δες επίσης: Sara Sampaio | Έκανε το πιο girly χτένισμα που είναι ό,τι πρέπει για την καραντίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ