Follow us

Μελαχρινή παίκτρια του GNTM 2 έκανε το πιο εντυπωσιακό hair makeover της μέρας

Δες την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

MissBloom TEAM
Ειρήνη Στεριανού Instagram/@eirini_sterianou

Το πιο θεαματικό hair makeover της μέρας απονέμεται δικαιωματικά στην Ειρήνη Στεριανού, την οποία γνωρίσαμε στο "Greece’s Next Top Model 2".

Η Μαριέττα Χρουσαλά με καρέ

Loading...

Όπως σίγουρα θα θυμάσαι, το μοντέλο απασχόλησε πολύ με την αλλαγή στα μαλλιά της καθώς η ομάδα του GNTM άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της στην αρχή του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη αποχωρίστηκε τα σέξι μακριά της μαλλιά και απέκτησε ένα κοντό pixie hair cut, το οποίο δυστυχώς δεν την είχε όμως ενθουσιάσει.

Loading...

Αργότερα, τα μαλλιά της μάκρυναν και η Ειρήνη υιοθέτησε ένα short bob κούρεμα, που της πήγαινε πολύ. Δεν το κράτησε όμως για πολύ αφού τελικά ήταν σαφές που η αγάπη της για τα μακριά μαλλιά, στα οποία επέστρεψε, ήταν τελικά πολύ μεγάλη... ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε!

Δήμητρα Κατσαφάδου | Το beauty look της viral χημικού στο "The 2night show"

Η Ειρήνη μας εξέπληξε για μία ακόμα φορά όταν είδαμε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram ότι απαρνήθηκε τα μακριά μαύρα μαλλιά της, κόβοντάς τα σε ένα μοντέρνο lob, ενώ άλλαξε και το χρώμα τους. Πιο συγκεκριμένα, τα έβαψε σε μία golden blonde απόχρωση που της πηγαίνει πολύ και ανανεώνει πλήρως την εμφάνισή της. Πώς σου φαίνεται;

Δες το νέο hair look της:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ