Follow us

Η Εlsa Hosk σού δίνει ιδέες για τα επόμενα μανικιούρ σου

Που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Elsa Hosk Splash News/Ideal Image

H Elsa Hosk πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Παρ´όλα αυτά, λίγο πριν γεννήσει πρόλαβε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία που ποζάρει δείχνοντάς μας όχι μόνο το λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα της, αλλά και το άψογο μανικιούρ της.

Δες επίσης: 5 λόγοι που μια καλή skincare ρουτίνα μπορεί να ωφελήσει και την ψυχική σου υγεία

Η 33χρονη θέλοντας να τεστάρει την κάμερα του νέου της κινητού, ποζάρει στον καθρέφτη αποτυπώνοντας το γήινο, φυσικό μακιγιάζ της, ωστόσο το βλέμμα μας πέφτει στα νύχια της. Το μοντέλο επέλεξε να συνδυάσει 3 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε (από ένα ανοιχτό γαλάζιο μέχρι το cobalt blue) και να περάσει με αυτές εναλλάξ τα νύχια της, ώστε να δημιουργήσει ένα πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ έναντι της κλασικής μονοχρωμίας.

Δες επίσης: 13 long hairstyles που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς το κούρεμα μετά το lockdown

Δες το μανικιούρ της:

Loading...

Με αυτόν τον τρόπο μάς έδωσε έμπνευση και για τα δικά μας μανικιούρ, ώστε να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα, ειδικά αυτήν την περίοδο που οι επισκέψεις σε nail salons είναι απαγορευμένες. Έτσι, αν ψάχνεις έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να ανανεώσεις το χρώμα των νυχιών σου, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικούς τόνους μιας απόχρωσης και να περάσεις με αυτούς κάθε νύχι σου - επίλεξε τόσους τόνους όσους έχεις διάθεση να βλέπεις στα δάχτυλά σου. Μπορείς να παίξεις από 2 έως 5 διαφορετικά χρώματα σε κάθε παλάμη. `

Οι σκούρες αποχρώσεις (του μπλε, του πράσινου, του γκρι, του μπορντό ή του καφέ) είναι πολύ ωραίες για τον χειμώνα και ταιριάζουν τέλεια και σε κοντύτερα νύχια. Βέβαια, αν έχεις διάθεση και φαντασία μπορείς να προτιμήσεις και πιο έντονα ή παλ χρώματα και να τα συνδυάσεις μεταξύ τους δημιουργώντας έναν ωραίο καμβά χρωμάτων - πάντα βέβαια πρέπει να φροντίζεις να ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Μοιράζεται μαζί μας τη skincare routine της για λαμπερή επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ