Follow us

Η Hailey Bieber έγινε καστανόξανθη

Με μια τεχνική balayage που θα ακούμε συχνά από δω και στο εξής.

Hailey Bieber Abaca

Θυμάσαι την χαρακτηριστική ζεστή ξανθιά απόχρωση ("honey blonde") στα μαλλιά της Hailey Bieber; Ε λοιπόν, ξέχασέ τη καθώς η 24χρονη είναι άλλη μια από τις celebs που ενέδωσε στη γοητεία του bronde.

Όπως έκανε πολύ πρόσφατα και η Lucy Hale, το top model επέλεξε ένα καστανόξανθο χρώμα για τα μαλλιά της με μια μέθοδο balayage που ονομάζεται "Root Melt".

Δες εδώ: Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Τη φωτογραφία με το νέο χρώμα ανέβασε τόσο η hairstylist του μοντέλου, Amanda lee, όσο και η colourist της, Cassondra Keeling, στα δικά τους social media.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω:

Loading...

Όπως βλέπεις, η Hailey Bieber ποζάρει με πολύ πιο σκούρα μαλλιά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει, ενώ φαίνεται ότι έχει ταιριάξει ακόμα και τις αποχρώσεις του μακιγιάζ της (σοκολατί eye-liner και nude-brown κραγιόν).

Δες επίσης: Η Εlsa Hosk σού δίνει ιδέες για τα επόμενα μανικιούρ σου

Ποια είναι όμως η τεχνική "Root Melt";

Πρόκειται για μια από τις πολλές που υπάρχουν, και χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί ένα καλύτερο και ακόμα πιο ομοιόμορφο balayage στα μαλλιά. Σε αντίθεση για παράδειγμα με την τεχνική "Root Shadow", που δημιουργεί μια πιο διακριτή γραμμή μεταξύ των βαφών, η "Root Melt" δίνει την εντύπωση ότι οι αποχρώσεις μπλέκονται, ανακατεύονται (σαν να λιώνουν) μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πιο smooth, φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών.

Έτσι κι εδώ, το μοντέλο πέρασε ομαλά από το ξανθό στο πιο σκούρο χρώμα, με soft blonde διακριτικά highlights να δίνουν ένα άψογο, ultra natural αποτέλεσμα, που είναι και low-maintenance αφού ακόμα κι αν μακρύνουν τα μαλλιά της η ρίζα δεν θα δείχνει άκομψη, αλλά θα "δέσει" φυσιολογικά με το υπόλοιπο χρώμα.

Και μόλις σού δώσαμε μια ιδέα για το ποια απόχρωση θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου με το που ανοίξουν τα κομμωτήρια. Προς το παρόν, μπορείς πολύ εύκολα να μιμηθείς τα άψογα waves του μοντέλου - είτε με ψαλίδι, είτε αφήνοντας πιασμένα τα μαλλιά σου σε κότσο ή κοτσίδες για λίγες ώρες.

Δες επίσης: Τα 7 hairstyles & hair trends που θα βλέπουμε παντού την Άνοιξη του 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ