Ξέρουμε πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση για τα μαλλιά σου και πώς να τα βάψεις τέλεια μόνη σου στο σπίτι

Ο προσωπικός σου hair color consultant είναι μόλις ένα κλικ μακριά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στην αρχή μας φαινόταν πρωτόγνωρο που τα κομμωτήρια ήταν κλειστά. Στη συνέχεια το συνηθίσαμε. Πλέον έχουμε κουραστεί και η ανάγκη μας για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά είναι πιο έντονη από ποτέ. Η φροντίδα τους και κυρίως η ανανέωση της βαφής στο σπίτι όμως δεν είναι όσο εύκολη θα περίμενε κανείς.

Η Wella φέρνει την εμπειρία κομμωτηρίου στο σπίτι, χάρη στη νέα υπηρεσία 1 to 1, με την οποία μπορείς μέσω Instagram να κλείσεις το δικό σου προσωπικό ραντεβού με την Ιωάννα, τη Wella Hair Color Consultant. Μέσω Instagram βιντεοκλήσης, διάρκειας 30 λεπτών, μπορεί να σε καθοδηγήσει να βρεις την ιδανική για εσένα απόχρωση, αλλά και να σε βοηθήσει στο πως θα βάψεις τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι εύκολα, γρήγορα -και το κυριότερο- σωστά με προϊόντα βαφής Koleston.

Επιπλέον, θα μοιραστεί μαζί σου μυστικά και tips ώστε να διατηρήσεις την απόχρωση των μαλλιών σου λαμπερή και την αυτοπεποίθησή σου πάντα ψηλά.

Η WELLA, με 140 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης και πάθους για τα μαλλιά, προσφέρει πάντα τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να εκφράσει το πάθος της και την προσωπικότητά της, να ενισχύσει τη θηλυκότητά της και να νιώσει αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και μας προσφέρει την αμέριστη βοήθειά της και αυτή την περίοδο!