Follow us

Bridgerton | To μυστικό πίσω από τα τέλεια ενυδατωμένα makeup looks της σειράς

Είναι ένα προϊόν που κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ.

Bridgerton Splash News

Εν αναμονή του δεύτερου κύκλου της σειράς Bridgerton, και έχοντας ήδη αναλύσει το makeup trend που προέκυψε μέσα από αυτήν (βλ. Regencycore makeup), δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο μικρό μυστικό των makeup experts της σειράς για να κρατούν την επιδερμίδα των ηθοποιών πλήρως ενυδατωμένη καθ᾽όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γιατί εκτός από τα αξεπέραστα κοστούμια και φορέματα της σειράς, αλλά και τα εκπληκτικά hairstyles, αποκλείεται να μην έχεις αναρωτηθεί πώς φαίνεται τόσο φρέσκο, νεανικό και ενυδατωμένο το δέρμα αλλά και τα χείλη όλων ανεξαιρέτως των ηθοποιών.

Ο Marc Pilcher, lead hairstylist και makeup artist της σειράς, αποκάλυψε ότι το μικρό, πλην θαυματουργό όπλο του είναι ένα προϊόν που πιθανόν βρίσκεται ήδη και στο δικό σου νεσεσέρ.

Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό balm της Dr. PawPaw's (Multipurpose Soothing Balm) που ως κύριο συστατικό του έχει την παπάγια και χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στα χείλη όλων των ηθοποιών (αντρών και γυναικών). Ταυτόχρονα, η παχύρρευστη σύνθεσή του το κάνει κατάλληλο για χρήση σε οποιοδήποτε ξηρό σημείο στο δέρμα σου, ενώ η σύνθεσή του απαλύνει ακόμα και μικρές αμυχές, γρατζουνίσματα ή κοψίματα που τυχόν υπάρχουν. Τέλος, χρησιμοποιείται ακόμα και στα φρύδια ή στις βλεφαρίδες για ενυδάτωση και λάμψη.

Beauty tip: Άπλωσέ το στα χείλη σε συνδυασμό με ένα lip stain ή μολύβι χειλιών για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το balm στα βλέφαρα ή στα ζυγωματικά τόσο για ενυδάτωση όσο και για φυσική λάμψη (αντί για το highlighter για παράδειγμα).

Γενικότερα, όποιο πολυχρηστικό balm κι αν έχεις ήδη ή αναζητήσεις στα καταστήματα, πρόκειται για ένα τόσο εύχρηστο προϊόν που δεν θα θες να αποχωριστείς ποτέ.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ