Follow us

Face Yoga | Ένας εναλλακτικός τρόπος για να μειώσεις τις ρυτίδες

Η Αρετή Καφαντάρη, face yoga expert, σού δείχνει μερικές ασκήσεις για την πρόληψη αλλά και τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

yoga iStock

Κι όμως, η yoga δεν είναι χρήσιμη μόνο για το σώμα και το νου, αλλά μπορεί να κάνει καλό και στο πρόσωπό σου. Δεν είναι τυχαίο που τον τελευταίο καιρό η face yoga έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends στον χώρο της ομορφιάς, μιας και με τις σωστές κινήσεις, συντελεί στην πρόληψη των πρώτων γραμμών αλλά και στη μείωση των ρυτίδων. Ιδίως αν συνδυαστεί με τις κατάλληλα για την επιδερμίδα σου skincare προϊόντα, η εμπειρία μασάζ που μπορείς να απολαύσεις σπίτι σου μπορεί άνετα να παρομοιαστεί με αυτή ενός spa.

Η Αρετή Καφαντάρη, face yoga expert, μάς δείχνει ποιες είναι αυτές οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις με τα δάχτυλα αλλά και τη γλώσσα σου, και που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις τις γραμμές και ρυτίδες που δημιουργούνται στην περιοχή γύρω από το στόμα και τα μάτια, τη βλεφαρόπτωση, το διπλοσάγονο, ακόμα και τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Δες το βίντεο παρακάτω αλλά και στο beautyfest.gr:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ