Follow us

Ημέρα της Γυναίκας 2021 | Τα καλύτερα δώρα ομορφιάς για εσένα και τις φίλες σου

Γιατί όλες αξίζουμε λίγο pampering στις 8 Μαρτίου.

Ημέρα της γυναίκας Istock Photo

Η ημέρα της γυναίκας είναι σχεδόν εδώ και αυτό σημαίνει πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κακομάθεις τη μαμά, την αδερφή, τις φίλες σου, αλλά και τον εαυτό σου με υπέροχα δώρα ομορφιάς. Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας επιλογές:

Τι να πάρεις για την ημέρα της γυναίκας...

Στη μαμά σου

Si Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Ημέρα της Γυναίκας 2021 | Τα καλύτερα δώρα ομορφιάς για εσένα και τις φίλες σου

Δυναμική και θηλυκή: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της μαμάς σου που σίγουρα θέλεις να γιορτάσεις στις 8 Μαρτίου. Για να της τα θυμίσεις χάρισέ της το ολοκαίνουριο και σαγηνευτικό Si Eau de Parfum Intense από τον του οίκου Giorgio Armani με νότες από φραγκοστάφυλλο, τριαντάφυλλο και πατσουλί.

Λευκή Πεύκη Κρέμα Νύχτας, KORRES (στα φαρμακεία)

product

Δεν υπάρχει περίπτωση η μαμά σου να μην ενθουσιαστεί αν της κάνεις δώρο μια νέα ενυδατική κρέμα. Εμείς σου προτείνουμε να της χαρίσεις τη νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη με τεχνολογία Meno-Reverse™, η οποία βασίζεται σε φυτικής προέλευσης συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης. Μεταμορφώνει τη νύχτα σε σύμμαχο του μετα-εμμηνοπαυσιακού ευαίσθητου, λεπτού δέρματος, που αποκτά την όψη που είχε πριν την εμμηνόπαυση. Αναπληρώνει τον όγκο και την ενυδάτωση, θρέφοντας το δέρμα και μειώνοντας την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων

Στην αδερφή σου

Luna, Sunday Riley (sephora.gr)

product

Αν έχεις μεγαλύτερη αδερφή, χάρισέ της αυτό το ενυδατικό έλαιο και πίστεψέ μας θα σε λατρέψει! Ο εστέρας ρετινοειδούς οξέος μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ρυτίδων, βελτιώνοντας ορατά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, ενώ τα αιθέρια αρώματα μπλε και άγριου χαμομηλιού είναι πλούσια σε μπλε αζουλένιο το οποίο υπόσχεται απαλότητα χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητές του.

Eau Capitale Hair Mist, Diptyque (atticadps.gr/eshop)

product

Αν πάλι είναι νεότερη, τότε σου προτείνουμε να της χαρίσεις το νέο Eau Capitale Hair Mist του οίκου Diptyque, το οποίο εκτός από το ότι θα κάνει τα μαλλιά της να μυρίζουν υπέροχα, θα τα περιποιηθεί χάρη στο εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο καμέλιας, που περιέχει.

Στις φίλες σου

Lash Idôle, Lancôme

product

Είτε αγαπούν το μακιγιάζ, είτε όχι, σίγουρα θα εκτιμήσουν μια νέα μάσκαρα στη συλλογή τους. Εμείς σου προτείνουμε να τους χαρίσεις τη νέα Lash Idôle της Lancôme, η οποία προσφέρει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και εντυπωσιακή ανόρθωση για βλέμμα που μαγνητίζει.

Ημέρα της Γυναίκας 2021 | Τα καλύτερα δώρα ομορφιάς για εσένα και τις φίλες σου - εικόνα 6
Σειρά περιποίησης σώματος Vanilla Spice, Messinian Spa

product

Ποια γυναίκα δεν αγαπά ένα ωραίο pampering day; Η ημέρα της γυναίκας είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κακομάθεις τις φίλες σου χαρίζοντάς τους την ολοκληρωμένη σειρά Spicy Vanilla της Messinian Spa με αφρόλουτρο, body lotion και mist. Το ζεστό, πικάντικο άρωμά της με νότες από βανίλια, μπαχαρικά, σπόρο tonka, άνθος καπνού, κακάο και ξύλο σίγουρα θα τις ενθουσιάσει.

Σε εσένα

Luna 3, Foreo

product

Skincare is self care: Γι' αυτό τη φετινή ημέρα της γυναίκας χάρισε στον εαυτό σου την ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου Luna 3 της FOREO, η οποία απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα σε μόλις 1 λεπτό χάρη στις 8.000 δονήσεις T-sonic που παράγει για μια πραγματικά καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Κάτι ακόμα που σίγουρα θα λατρέψεις είναι το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη με αποτέλεσμα να είναι πολύ απαλή με το δέρμα και να μην γίνεται εστία βακτηρίων.

Soy Face Cleanser και Rose Face Mask, Fresh (sephora.gr)

product

Αν το skincare είναι η μεγάλη σου αγάπη, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το απόλυτο δίδυμο περιποίησης από την Fresh: Το Soy Face Cleanser και τη Rose Face Mask. Το cleanser περιέχει πρωτεΐνες σόγιας, που βοηθούν στην ελαστικότητα του δέρματος, εκχύλισμα αγγουριού, που βοηθά στο να ηρεμεί και να καταπραΰνει το δέρμα και ροδόνερο, που είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές και εξισορροπητικές του ιδιότητες. Η limited edition Rose Face Mask σχεδιασμένη από τον Jayde Cardinalli εκτός από το ότι ενυδατώνει, καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα, ξαναδίνοντάς της λάμψη και απαλότητα, έχει ένα ντελικάτο άρωμα φρέσκων τριαντάφυλλων που σίγουρα θα λατρέψεις.

Rouge Dior Floral Care Lip Balm, Dior

product

Συνήθως τα lip balms είναι από τα προϊόντα που χάνονται στον πάτο της τσάντας κάθε γυναίκας. Το νέο Rouge Dior Lip Balm είναι όμως τόσο κομψό και πολυτελές, που σίγουρα του αξίζει περίοπτη θέση. Εκτός από πραγματικό κόσμημα στο νεσεσέρ σου, είναι και εξαιρετικά ενυδατικό χάρη στη σύνθεσή του με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, που διασφαλίζει απαλά χείλη για εως και 20 ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ