Follow us

Βρήκαμε τα καλλυντικά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Τα πιο "mood boosting" προϊόντα ομορφιάς της άνοιξης.

Kiko Courtesy of Kiko Milano

Το γεγονός ότι είμαστε "αποκλεισμένοι" στο σπίτι, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να κάνουμε όλα όσα μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Αντί να στεναχωριέσαι που ζούμε ένα ακόμα lockdown, ξύπνησε με χαμόγελο και κάνε το μακιγιάζ σου για να νιώσεις όμορφη και περιποιημένη ακόμα και μέσα στο σπίτι. Στη νέα συλλογή της Kiko Milano ‘’Mood Boost’’ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Ξεκίνησε τη μέρα σου με το Body Shower Mousse Me και το Transforming Face Cleansing Balm, απολαμβάνοντας τα υπέροχα αρώματα λεβάντας και λουλουδιών αντίστοιχα και στη συνέχεια, εφάρμοσε το Brightening Serum με το απαλό άρωμα λωτού. Για το μακιγιάζ σου επίλεξε το Luminous Foundation για φυσική λάμψη και μεσαία κάλυψη, το Radiant Blush για φως και όγκο στα ζυγωματικά. Σειρά έχει η εφαρμογή του Pearls of Light Highlighter με άρωμα τριαντάφυλλου για λάμψη στα ζυγωματικά και το ημιδιαφανές Perfecting Powder για ματ αποτέλεσμα στη ζώνη Τ.

Βρήκαμε τα καλλυντικά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Στη συνέχεια, τόνισε τα μάτια σου με την Mad For Colors Eyeshadow Palette. Μην παραλείψεις το Long Lasting Eyeshadow & Eyeliner για έμφαση στο βλέμμα και φυσικά την 3-in-1 Mascara για όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Τέλος, χρησιμοποίησε το Duo Eyebrow για πλούσια φρύδια με ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με το απαραίτητο φωτεινό χρώμα στα χείλη χάρη στο Match Me Lip Pencil για το περίγραμμα, το Born To Shine Lip Stylo για το γέμισμα και το Enchanting Lip Gloss για εφέ vinyl.

info
Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της συλλογής στο www.kikocosmetics.gr/mood-boost


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ