Follow us

Το πιο σταθερό μακιγιάζ της σεζόν που περιποιείται το δέρμα

Η Δώρα Κατσικογιάννη συναντά τον Μαρκέλο Σίβογλου, Dior International ProTeam Makeup Artist, ο οποίος της αποκαλύπτει πώς μπορεί να δημιουργήσει το πιο σταθερό makeup look της σεζόν με προϊόντα ομορφιάς Dior.

MissBloom TEAM
Beauty Fest

Εμείς οι γυναίκες καταφέρνουμε και τα κάνουμε όλα: Είμαστε μητέρες, σύζυγοι, φίλες, κόρες, νοικοκυρές, business women. Όλα αυτά ταυτόχρονα. Το ίδιο πολυπράγμονα περιμένουμε να είναι και τα καλλυντικά μας. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, στα πλαίσια του beautyfest.gr αποφασίσαμε να σας δείξουμε ένα εύκολο μακιγιάζ για κάθε μέρα, με προϊόντα Dior τα οποία εκτός από το ότι μας βοηθούν να πετύχουμε το μακιγιάζ που επιθυμούμε, περιποιούνται παράλληλα την επιδερμίδα μας.

Στο στούντιο, η Δώρα Κατσικογιάννη συναντά τον Μαρκέλο Σίβογλου, Dior International ProTeam Makeup Artist, ο οποίος της αποκαλύπτει πώς μπορεί να δημιουργήσει το πιο σταθερό makeup look της σεζόν και παράλληλα να περιποιηθεί την επιδερμίδα της με προϊόντα ομορφιάς Dior.

Στο παρακάτω βίντεο θα έχεις την ευκαιρία να δεις βήμα βήμα πώς μπορείς να πετύχεις μια πραγματικά πολύ κομψή εμφάνιση χρησιμοποιώντας μερικά από τα best selling προϊόντα του γαλλικού οίκου, όπως τα Rouge Dior Balm, Diorshow Iconic Overcurl Macara, Rouge Dior, Miss Dior Rose N’Roses Roller Pearl.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ