Ashley Graham | Η απώλεια των μαλλιών της μετά την εγκυμοσύνη και ένα ακόμη empowering μήνυμα

Η ξεχωριστή φωτογραφία που μοιράστηκε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η girl-next-door γοητεία της, η οικεία αύρα και η απενεχοποίηση πολλών θεμάτων που έως τώρα θεωρούνταν taboo είναι- μερικοί μόνο- λόγοι που εκατομμύρια γυναίκες ακολουθούν την Ashley Graham στα social media. Χωρίς να διστάζει να απομυθοποιήσει την στερεοτυπικά "τέλεια" εικόνα που τα μέσα ενημέρωσης έχουν εδώ και δεκαετίες καθιερώσει για τα μοντέλα, δεν φοβάται να είναι ralatable και να αναδεικνύει και τη ρεαλιστική της πλευρά.

Meghan Markle | Ο συμβολισμός πίσω από το μακιγιάζ της στη συνέντευξη με την Oprah

Παρόλο που οι "ατέλειες" που φροντίζει να μοιράζεται είναι απόλυτα φυσιολογικές, το γεγονός και μόνο ότι έχει καταφέρει να τις εξελίξει στα δικά της δυνατά σημεία, έχει κάνει πολλές να ταυτίζονται μαζί της. Επειδή λοιπόν εκτός από top model είναι και μητέρα, η εγκυμοσύνη αποτέλεσε για εκείνη ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να θίξει και μερικά θέματα που σχετίζονται με αυτή την πολύ ιδιαίτερη περίοδο, ιδιαίτερα το "πριν" και το "μετά" αυτών των εννέα μηνών κατά τους οποίους το σώμα αλλάζει.

Do it like Graham

Ένα από αυτά είναι και η τριχόπτωση, με την απώλεια μαλλιών να απασχολεί πολλές μέλλουσες, και όχι μόνο, μητέρες. Η ίδια η Ashley Graham ήρθε αντιμέτωπη με αυτό μετά τη γέννηση του παιδιού της, με την 33χρονη καλλονή να βγάζει μια ακόμη empowering φωτογραφία. Ποζάροντας σε μια selfie όπου- εκτός από το πανέμορφο πρόσωπό της- φαίνονται οι πρώτες φύτρες που εμφανίστηκαν έπειτα από την τριχόπτωση, έγραψε με χιούμορ "Μπορεί να μην είμαι κορίτσι του James Bond, θα μπορούσα όμως να είμαι ο κακός σε ταινία του (Βγαίνουν οι φύτρες μου μετά τη γέννα)".

Το post της Ashley Graham

Splash News/Ideal Image