Follow us

Αν αγαπάς τα έλαια προσώπου, θα λατρέψεις αυτή τη νέα σειρά περιποίησης

Για ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και αύξηση της ενυδάτωσης κατά + 43%.

Apivita Courtesy of Apivita

Ακριβώς όπως το καθημερινό διαιτολόγιό σου χρειάζεται συμπληρώματα διατροφής για να είσαι ο πιο υγιής εαυτός σου, το ίδιο ισχύει και με το διαιτολόγιο, aka τη skincare ρουτίνα, της επιδερμίδας σου.

Αν αγαπάς τα έλαια προσώπου, θα λατρέψεις αυτή τη νέα σειρά περιποίησης

Αυτόν τον ρόλο επιτελούν τα νέα προϊόντα της σειράς Beessential Oils της Apivita, που περιλαμβάνει το Έλαιο Προσώπου Ημέρας και το Balm Προσώπου Νύχτας. Συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, δρώντας σαν "μαγνήτης" που έλκει τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας που εφαρμόζεται μετά.

beesential

Βασικά τους συστατικά είναι η πρόπολη για αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, το μελισσοκέρι για θρέψη και αναγέννηση, τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών για τόνωση της επιδερμίδας και τα φυτικά έλαια για ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και ενυδάτωση. Ο συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και την αύξηση της ενυδάτωση κατά + 43%.

Στα plus το γεγονός ότι ακολουθούν τις "προσταγές" του κινήματος Clean Beauty με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή για το περιβάλλον και τις μέλισσες, αλλά και ασφαλή για το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, με 100% συστατικά φυσικής προέλευση, ενώ παράλληλα να έχουν "πράσινες" συσκευασίες.

Η σειρά Beessential Oils διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στο www.apivita.com/hellas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ