Follow us

Kate Middleton | Τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά

Τι κάνει η Kate Middleton (και ο κομμωτής της) για να έχει πάντα τόσο λαμπερά, πλούσια και όμορφα μαλλιά;

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν και bad hair days στο ημερολόγιο της Kate Middleton. Ανάμεσα στις εκατοντάδες φωτογραφίες της που κυκλοφορούν από επίσημες εμφανίσεις ή από την καθημερινότητά της, είναι απολύτως απίθανο να βρεις έστω και μία όπου τα μαλλιά της να μην είναι υπέροχα. Εμείς αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και τον τρόπο που τα φροντίζει για να είναι πάντα τόσο όμορφα.

Η καθημερινή φροντίδα

Για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών της, η Kate χρησιμοποιεί σαμπουάν και conditioner με αιθέρια έλαια που ελέγχουν το φριζάρισμα (μην ξεχνάμε ότι ζει στην Αγγλία). Τα αγαπημένα της είναι αυτά της σειράς Nutritive Bain Oleo Relax της Kerastase. Για να παραμείνουν ενυδατωμένα, τα περνάει μετά το λούσιμο με μια κρέμα που περιέχει μετάξι, η οποία επιπλέον τα προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες του styling.

Το styling

Σύμφωνα με τη βρετανίδα ρεπόρτερ Ashley Pearson που καλύπτει θέματα του παλατιού, το αγαπημένο της χτένισμα είναι οι μπούκλες. Αλλά και στον William αρέσουν πολύ τα μαλλιά της με μπούκλες, γι' αυτό και προτίμησε να τα φτιάξει έτσι για την τελετή του γάμου τους.

Kate Middleton | Τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά

Αν και προφανώς ο προσωπικός κομμωτής είναι πάντα στη διάθεσή της, πολλές φορές προτιμά να χτενίζεται μόνη της. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως ισιώνει τα μαλλιά της με το πιστολάκι και στη συνέχεια τα τυλίγει γρήγορα με ρόλεϊ τα οποία δεν αφαιρεί πριν τα μαλλιά κρυώσουν εντελώς.

Για τις πιο επίσημες περιστάσεις, ο κομμωτής της αρχικά χτενίζει καλά τα μαλλιά με μια αντιστατική βούρτσα που καταπολεμά το φριζάρισμα. Στη συνέχεια τα χωρίζει σε τούφες και ψεκάζει καθεμία με ένα προϊόν που χαρίζει όγκο. Όσο τα μαλλιά είναι ακόμα υγρά -αλλά όχι πολύ βρεγμένα- αρχίζει να χρησιμοποιεί το πιστολάκι. Όπως έχει δηλώσει ο κομμωτής της Richard Ward, ένα μυστικό είναι να μην κουνάς δεξιά ή αριστερά το πιστολάκι καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά γιατί αυτό τα κάνει να φριζάρουν. Αντίθετα, το σωστό είναι να κρατάς σταθερά την άκρη του κοντά στις ρίζες τις οποίες ανασηκώνεις με μια βούρτσα. Στη συνέχεια κρατώντας πάλι το πιστολάκι σταθερό και με μια βούρτσα με φυσική τρίχα χτενίζεις κάθε τούφα χωριστά έως ότου τα μαλλιά στεγνώσουν εντελώς και κλείσουν τα λέπια της τρίχας.

Για ακόμα πιο πλούσιο όγκο, ο Richard Ward αφού τελειώσει με το πιστολάκι, τοποθετεί μερικά ρόλεϊ με βέλκρο κοντά στις ρίζες, ψεκάζει με λακ και τα αφαιρεί. Αφού τελειοποιήσει τα σημεία κοντά στο πρόσωπο, τιθασεύοντας και τις πιο ατίθασες τρίχες με μια μικρή βούρτσα και λακ, το royal look ολοκληρώνεται με τα χέρια, καθώς ο κομμωτής της περνάει τα δάχτυλά του ανάμεσα στα μαλλιά για να τους δώσει έναν πιο φυσικό αέρα.

Το χρώμα

Kate Middleton

Παρόλο που εκ πρώτης όψεως το χρώμα των μαλλιών της Kate Middleton θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα "απλό καστανό”, στην πραγματικότητα είναι σοφά μελετημένο χρώμα, που χαρίζει όγκο και λάμψη στα μαλλιά, κολακεύει το πρόσωπο και προσθέτει έναν αέρα "πολυτέλειας” στο look της. Η βάση της είναι ένα ζωηρό καστανό και έχει ανταύγειες σε τρεις διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος: έναν λίγο πιο ανοιχτό, έναν ίδιο κι έναν ελαφρώς σκουρότερο. Ο colorist της φροντίζει ώστε οι ανταύγειες να είναι πολύ λεπτές για να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πολύ φυσικό.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ