Follow us

Kim Kardashian | Η φωτό από την εφηβεία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κατάφερε να "ρίξει" το Ιnstagram με αυτό το major throwback.

Kim Kardashian Abaca Press

Μέρες νοσταλγίας για την Kim Kardashian, που λίγο οι δύσκολες καταστάσεις που διανύουμε λόγω πανδημίας, λίγο το lockdown, την έκαναν να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παλιά.

Δες επίσης: Το απίστευτο beauty tool που χρησιμοποιούν οι stars του Hollywood για να λάμψουν

Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη σταρ ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την εφηβεία της, πηγαίνοντάς μας πίσω δύο δεκαετίες, όταν ήταν μόλις 16 χρονών, αναγράφοντας στη λεζάντα: "16 year old KK".

Δες τη social media queen στην εφηβεία της:

Loading...

Μία από τις ελάχιστες φορές που τη βλέπουμε εντελώς φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά και με εμφανώς λεπτότερα φρύδια, σημείο των 90s. Το συγκεκριμένο trend στα φρύδια (που ξεκινούσαν πιο φαρδιά από τη νοητή γωνία της μύτης, είχαν ένα χαρακτηριστικό καμπυλωτό σχήμα και λέπταιναν υπερβολικά στις άκρες) ήταν ένα από τα signature beauty trends εκείνης της δεκαετίας, που όλες οι ενημερωμένες beauty addicts έπρεπε να έχουν - και φυσικά η Kim δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το συγκεκριμένο throwback post συγκέντρωσε πλήθος υποστηρικτικών σχολίων τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από τους fans της, ενώ τα likes που απέσπασε ξεπέρασαν τα 3,5 εκ. Παρ᾽όλο που δεν θα επιλέγαμε να υιοθετήσουμε αυτά τα τόσο λεπτά φρύδια στο σήμερα, μάς αρέσει που βλέπουμε τη νεότερη και φυσική εκδοχή της Kim Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ - και υποθέτουμε ότι και το κοινό της τής έδειξε αυτήν την προτίμησή του με τα τόσα εκατομμύρια likes και comments.

Εσύ τι λες;

Δες επίσης: H Chiara Ferragni σού δείχνει τον τρόπο για να βάλεις σωστά το μπλε eye liner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ