Follow us

Γωγώ Καρτσάνα | Η εγκυμονούσα ηθοποιός ποζάρει με λευκή ρίζα

Η τηλεοπτική "Αλίνα" από το "Σόι σου" θέλει να ανοίξουν asap τα κομμωτήρια.

Γωγω Καρτσανα Instagram/@gogo.kartsana

Είμαστε σίγουρες πως μέσα σε όλες τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών, ένα από τα μειονεκτήματα του lockdown είναι και η έλλειψη της δυνατότητας για επίσκεψη στα κέντρα ομορφιάς. ΟΚ, έμαθες να κάνεις μόνη σου την ανανέωση της βαφής, το μανικιούρ και το πεντικιούρ, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών των αγαπημένων σου experts, σωστά;

Η Katie Holmes υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για φέτος

Σε ανάλογες σκέψεις βρίσκεται και η Γωγώ Καρτσάνα ή αλλιώς η τηλεοπτική "Αλίνα" από τη σειρά του Alpha "Το σόι σου". Η ηθοποιός που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πλούσια μαύρα μαλλιά με αφέλειες.

Loading...
Loading...

Σε πρόσφατο story της λοιπόν βλέπουμε τις επιπτώσεις του lockdown και στα δικό της hair look με τις αφέλειες να έχουν μακρύνει αρκετά και την ίδια να τις χτενίζει ως πλαϊνή φράντζα. Ακόμη, εμφανής είναι πλέον και η λευκή της ρίζα της οποίας τη βαφή δεν έχει ανανεώσει με αποτέλεσμα να κάνει έκκληση για επαναλειτουργία των κομμωτηρίων. "Ανοίξτε τα κομμωτήρια, το παιδί μου θα με φωνάξει γιαγιά" έγραψε με χιούμορ και έκανε σίγουρα πολλές διαδικτυακές της φίλες να ταυτιστούν.

Γωγώ Καρτσάνα | Η εγκυμονούσα ηθοποιός ποζάρει με λευκή ρίζα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ