Έλενα Χριστοπούλου | Το "νέο" χρώμα στα μαλλιά που ενθουσιάσε

Το νέο hair look που την κάνει να δείχνει ίδια με την Αναστασία Περράκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Πριν μόλις μερικές εβδομάδες η Έλενα Χριστοπούλου με μια φωτογραφία της στο Instagram αποκάλυψε τη νέα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή μάνατζερ μοντέλων αφέθηκε στα χέρια του καταξιωμένου hairstlylist και καλού της φίλου Νικόλα Βιλλιώτη και τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της αρκετά κοντά, σε ένα bowl cut, όμοιο με εκείνο που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια η Charlize Theron.

Έλενα Χριστοπούλου | Δες τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Τώρα με μια νέα φωτογραφία της, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της. Όπως θα δεις παρακάτω, τα μαλλιά της από dirty blonde δείχνουν strawberry pink, ένα απρόσμενο hair look για την μάνατζερ που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματικό ή προϊόν επεξεργασίας της φωτογραφίας.

Το νέο της hair look ενθουσίασε τους ακόλουθούς της στο Instagram, οι οποίοι χάρισαν στη φωτογραφία της χιλιάδες likes σε λίγα μόλις λεπτά. Εμείς δεν μπορέσαμε παρά να εντοπίσουμε και την απίστευτη ομοιότητα που έχει πλέον η μάνατζερ μοντέλων με την Αναστασία Περράκη. Δες παρακάτω ακριβώς τι εννοούμε:

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε:

Δες το hair look της Αναστασίας Περράκη: