Η Nidhi Sunil είναι η νέα global ambassador της L’Oréal Paris

"Από την δικηγορία στο μόντελινγκ, από την ηθοποιία στον ακτιβισμό, η Nidhi αξιοποιεί την ενέργειά της για να μιλήσει κατά των διακρίσεων του φύλου και του χρώματος, καθώς και για να κάνει τα κορίτσια να είναι ισάξια των αγοριών"

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννημένη στην Κεράλα της Ινδίας, η Nidhi Sunil δεν είναι απλά ένα ακόμα μοντέλο/ηθοποιός. Η Sunil είναι επίσης μια εξαιρετικά επιδραστική ακτιβίστρια, η οποία χρησιμοποιεί την επιτυχία της ως κινητήριο δύναμη για εκστρατείες με θέματα που την προβληματίζουν, όπως την επιλεκτική άμβλωση αγέννητων κοριτσιών στην Ινδία, η οποία συνεχίζει να οδηγεί το κράτος σε μια μορφή γενοκτονίας.

Η Sunil μοιράζεται με πάθος οτιδήποτε θίγει το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι μέλος του συμβουλίου και εκπρόσωπος του Invisible Girl Project, μιας ΜΚΟ που εργάζεται κατά των διακρίσεων των φύλων, της αμέλειας και της βίας που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στην Ινδία, μένοντας έτσι πιστή σε όσα υποστηρίζει με στόχο να γίνει ένα από τα success stories της Ινδίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η L’Oréal Paris την επέλεξε ως τη νέα Global Ambassador της. "Από την δικηγορία στο μόντελινγκ, από την ηθοποιία στον ακτιβισμό, η Nidhi αξιοποιεί την ενέργειά της για να μιλήσει κατά των διακρίσεων του φύλου και του χρώματος, καθώς και για να κάνει τα κορίτσια να είναι ισάξια των αγοριών. Αποτελεί την ιδανική εκπρόσωπο για το μήνυμα της L’Oréal Paris– κάθε κορίτσι αξίζει.", λέει η Delpine Viguier-Hovasse, Global Brand President του brand.