Follow us

7 χτενίσματα και hair trends που ξεχωρίσαμε από τις Εβδομάδες Μόδας FW21

Και που προβλέπεται να γίνουν τα αγαπημένα μας.

chanel Instagram

O Fashion Month για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 ολοκληρώθηκε πριν από μια βδομάδα, με τον οίκο Louis Vuitton και το εντυπωσιακό show του στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Μετά από τα τόσα virtual shows που είδαμε στις οθόνες των κινητών μας, και που γυρίστηκαν στις τέσσερις μητροπόλεις της μόδας (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι) δεν θα μπορούσαμε να μην συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα hair trends που θεωρούμε ότι θα γίνουν... viral την επόμενη σεζόν - και γιατί όχι, ακόμα κι από τώρα.

The Freestyle pony (Jason Wu)

Ο Jason Wu ανέδειξε ένα από τα πιο νεανικά χτενίσματα στο απόλυτο trend: χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση και καλά χτενισμένα μαλλιά. Το λαστιχάκι είναι επίτηδες χαλαρωμένο για να δώσει το εφέ μιας πιο ατημέλητης κοτσίδας, ενώ χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προϊόντα για να τιθασευτεί το φριζάρισμα, για ένα πιο put together look.

Loading...

Whip Braids (Prabal Gurung)

XXXL μαλλιά (με τη χρήση extensions) πλεγμένα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν τις whip-braids ή αλλιώς τις κοτίδες-μαστίγια έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίαση της νέας συλλογής του Prabal Gurung.

Loading...
Loading...

Blunt bangs, natural waves & 90s shine (Victoria Beckham)

Blunt αφέλειες (δηλαδή αυτές με το ολόισιο κόψιμο που καλύπτουν τελείως το μέτωπο), πολύ απαλοί κυματισμοί και εξαιρετική λάμψη στα μαλλιά με τη χρήση των κατάλληλων εραλείων styling, θύμισαν κάτι από τα 90s και πολύ μάς άρεσε.

Loading...

Free Spirited hair (Louis Vuitton)

Η έμφαση εδώ δόθηκε στην υφή, φυσική κίνηση και στυλ μαλλιών του κάθε μοντέλου, με τον Nicolas Ghesquière να απογειώνει τη φυσική ομορφιά τους αλλά και τη μοναδική εμφάνισή τους.

Loading...

Baby Braids (Etro)

Το highlight των beauty looks των μοντέλων ήταν τα λεπτά κοτσιδάκια που ήταν πλεγμένα σε κάθε μεριά του προσώπου τους, και που συνδυασμένα με casual-chic beenies απέπνεαν έντονα έναν 90s αέρα.

Loading...
Loading...

Sleek Hair & Accessories (Chanel)

Ολόισια, λεία, λαμπερά μαλλιά με blunt fringes ή χωρίς, και αυστηρή χωρίστρα στη μέση ήταν το σήμα κατατεθέν του show, με cute beenies, καπέλα και αλυσίδες από χάντρες να έχουν την τιμητική τους και να στολίζουν τα μαλλιά με τον καλύτερο τρόπο.

Loading...
Loading...

Old Hollywood Glam (Moschino)

60s inspired bob κουπ με μπούκλες που θυμίζουν αγαπημένες σταρ του παλιού σινεμά μάς κάνουν να θέλουμε να τις αντιγράψουμε τώρα- αλλά και να ανυπομονούμε για τις πρώτες επίσημες εξόδους μας στην μετά covid εποχή.

Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ