Follow us

Step by Step | Πώς να αντιγράψεις το λαμπερό μακιγιάζ της Zendaya

H Ραφαέλα Ψαρρού συναντά την Κατερίνα Δρυμούση, Lancôme Make-up expert, η οποία της αποκαλύπτει το μυστικό της Zendaya για έντονη καμπυλότητα και όγκο στις βλεφαρίδες.

MissBloom TEAM
Beauty Fest

Λαμπερή, φρέσκια και πάντα fashionable: Αυτή είναι η Zendaya, η οποία σε κάθε της εμφάνιση, από την πιο casual μέχρι την πιο επίσημη, καταφέρνει να τραβάει όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι οι πλούσιες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες της.

Νομίζεις ότι πρόκειται για extensions; To ίδιο πίστευε και η Ραφαέλα Ψαρού, μέχρι που συνάντησε την Lancôme Make-up expert, Κατερίνα Δρυμούση, η οποία της αποκάλυψε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της Zendaya και -το πιο σημαντικό- πώς χαρίζει έντονη καμπυλότητα και όγκο στις βλεφαρίδες της.

Το μακιγιάζ της ξεκινά με το εμβληματικό Génifique Microbiome Serum και το Teint Idôle Ultra Wear, ενώ ολοκληρώνεται με την ολοκαίνουρια Lash Idôle Mascara. Για να μάθεις όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν θα πρέπει να παρακολουθείς το παρακάτω βίντεο. Αν και ξέρουμε ότι αφού δημιουργήσεις το makeup look δεν θα θέλεις να το αφαιρέσεις, οφείλουμε να σου θυμίσουμε να μην ξεχάσεις να προμηθευτείς το αγαπημένο Bi-Facil για το βραδινό ντεμακιγιάζ σου.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ