Follow us

Emma Watson | Νέο super κούρεμα για την ηθοποιό

Πώς σου φαίνεται;

emma watson Splash News

Άλλη μια ηθοποιός που υιοθέτησε την lob κουπ εν όψει της άνοιξης - η Emma Watson εθεάθη με καρέ μαλλιά στο ύψος των ώμων πριν λίγες μέρες σε έξοδό της για φαγητό στο Los Angeles.

Δες εδώ: H Penelope Cruz μόλις έκανε το πιο κολακευτικό lob haircut

Loading...

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε να κυκλοφορεί εν μέσω lockdown, αλλά η αλλαγή στα μαλλιά της είναι εμφανής και πολύ διαφορετική από την τελευταία φορά που εθεάθη, με πολύ πιο μακριά μαλλιά.

Το νέο της καρέ κούρεμα σε καραμελέ τόνους είναι το πρώτο κοντό haircut που βλέπουμε στην 30χρονη εδώ και αρκετό καιρό, αφού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της "αναγκάζεται" να αφήνει τα μαλλιά της να μακραίνουν, παρ' όλο που η ίδια προτιμά πιο κοντές κουπ.

Δες εδώ: Khloé Kardashian | Έκανε το χτένισμα που θα θες να αντιγράψεις asap

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το iconic pixie cut που είχε δοκιμάσει πριν περίπου μια δεκαετία και που της είχε αλλάξει εντελώς το στυλ χαρίζοντάς της ένα τόσο δυναμικό vibe, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα φίνα χαρακτηριστικά της; Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι αν ήταν στο χέρι της (και δεν απαιτούσαν διαφορετικά οι υποχρεώσεις της ως ηθοποιού) θα έκανε συνέχεια κοντά κουρέματα καθώς νιώθει περισσότερο ο εαυτός της με αυτά.

Loading...

Ερχόμενοι στο τώρα, δεν γνωρίζουμε αν η νεαρή star έκοψε τα μαλλιά της για χάρη κάποιου ρόλου (άλλωστε υπάρχουν φήμες ότι η ηθοποιός θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την ηθοποιία) ή αν το έκανε χάριν ανανέωσης λόγω σταδιακής εξόδου από την καραντίνα. Σε κάθε περίπτωση, εμάς μας αρέσει πολύ, τι λες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ