Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Το νέο της κούρεμα κρύβει 10 χρόνια από την ηλικία της

Το μεγαλύτερο hair trend για φέτος, που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ ανεξαρτήτως ηλικίας.

Εβελίνα Παπούλια NDP

Ταλαντούχα και φυσικά όμορφη: Αυτή είναι η Εβελίνα Παπούλια, η οποία στα 49 της χρόνια δείχνει εξίσου εντυπωσιακή με την εποχή των "Δύο Ξένων". Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το νέο της κούρεμα, το οποίο καταφέρνει να κρύβει 10 χρόνια από την ηλικία της.

Μαρία Ηλιάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της εγκυμονούσας και η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια

Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε ένα messy blunt κούρεμα, υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος: τα curtain bangs. Οι λεγόμενες αφέλειες "κουρτινάκια" είναι μία από τις πιο έξυπνες haistyling επιλογές για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού χαρίζουν φρεσκάδα και νεανικότητα. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή ειδικά για τις γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα όμως, αφού μπορούν και καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Μερικές από τις celebrities του Hollywood που υιοθέτησαν την τάση τελευταία είναι η Jennifer Lopez, η Courteney Cox, η Anne Hathaway, αλλά και η Halle Berry.

Κάτια Ζυγούλη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της που ενθουσίασε

Πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα", η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου: "Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι", είπε. "Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;", πρόσθεσε.

"Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει" ομολόγησε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, η Εβελίνα Παπούλια.

Δες το νέο hair look της:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ας θυμηθούμε πώς ήταν το προηγούμενο κούρεμά της:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ