Follow us

Ξανθά μαλλιά, glitter και κόκκινο κραγιόν | Τα beauty looks που προτιμά η Μαρίνα Πατούλη

Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει αν την προτιμάμε με κόκκινο ή ροζ κραγιόν.

Μαρίνα Πατούλη NDP

Από στιλιστική άποψη, οι επιλογές της Μαρίνας Πατούλη έχουν ουκ ολίγες φορές σχολιαστεί, με την εντυπωσιακή φιλόλογο να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της προσοχής με όσα επιλέγει να φορέσει. Προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια στην εξωτερική της εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να μην επενδύει και τον απαραίτητο χρόνο για να επιμεληθεί εξίσου και το glam κομμάτι ή αλλιώς μακιγιάζ-μαλλιά.

She's got the look

Τρέφοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα κόκκινα κραγιόν, είναι ελάχιστες οι φορές που την εντοπίσαμε με nude, μπορντό ή ροζ κραγιόν. Εκτός όμως από τα juicy φλογερά χείλη αγαπά και τις glitter σκιές, το highlighter, το διακριτικό eye liner και τις πλούσιες βλεφαρίδες που χαρίζουν έντονο βλέμμα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της από beauty άποψη, με κοινό χαρακτηριστικό όλων να είναι τα φρύδια της: Σε σωστό σχήμα, μέγεθος και χρώμα, μοιάζουν πάντα on fleek.

Η Μαρίνα Πατούλη με ασημί σκιά και γραμμή eye liner που δεν προεξέχει της γωνίας του ματιού, χάρισε ζωντάνια στο πρόσωπό της με αρκετό ρουζ. Το look ολοκλήρωσε με μπορντό κραγιόν:

Ξανθά μαλλιά, glitter και κόκκινο κραγιόν | Τα beauty looks που προτιμά η Μαρίνα Πατούλη

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της με ροζ matte κραγιόν και ίσια μαλλιά:

Μαρίνα Πατούλη

Με εμφανώς κοντύτερα μαλλιά από το μήκος που μας έχει συνηθίσει και ανέμελες μπούκλες, προτίμησε ένα πιο απαλό ρομαντικό μακιγιάζ:

Μαρίνα Πατούλη

Με μακριές ξανθές μπούκλες, έντονη πλαινή χωρίστρα και κόκκινο matte κραγιόν, αυτό το look θα μας άρεσε περισσότερο με πιο διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια:

Μαρίνα Πατούλη

Επαναφορά στα κόκκινα glossy χείλη με το παρακάτω look, στο οποίο αγαπήσαμε τα λιγότερο από ότι συνήθως στιλιζαρισμένα μαλλιά της: Φυσικό ίσιωμα που καταλήγει σε ελαφρύ "σπάσιμο".

Μαρίνα Πατούλη

Σε περίπτωση που σου άρεσε με ροζ matte κραγιόν και ίσια μαλλιά, oops she did it again:

Μαρίνα Πατούλη

Για το τέλος μια βραδινή της εμφάνιση στην οποία συνοψίζονται όλα όσα αγαπά, με έντονο κόκκινο κραγιόν και πολύ πυκνές βλεφαρίδες.

Μαρίνα Πατούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ