Follow us

Αν αγαπάς τα τριαντάφυλλα, αυτό θα γίνει το νέο αγαπημένο σου άρωμα

Η πιο κομψή αρωματική επιλογή της φετινής άνοιξης.

product Courtesy of Maison Francis Kurkdjian

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς από τότε που μπήκε ο Μάρτιος και βγήκε -έστω και λίγο- ο ήλιος- μπορούμε σχεδόν να μυρίσουμε την άνοιξη. Έχουμε αρχίσει λοιπόν να αναζητούμε το άρωμα εκείνο που θα μας συντροφέυσει τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Εάν δεν βλέπεις κι εσύ την ώρα να ανθίσουν τα λουλούδια, πρέπει να σου "συστήσουμε" το πιο υπέροχο φλοράλ άρωμα της σεζόν.

Φυσικά αναφερόμαστε στο À la rose eaux de parfum του Maison Francis Kurkdjian, το οποίο από το λανσάρισμά του το 2014, είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα αρώματα των θηλυκών και αισθησιακών γυναικών.

Αν αγαπάς τα τριαντάφυλλα, αυτό θα γίνει το νέο αγαπημένο σου άρωμα

Κάθε μπουκάλι κλείνει στην καρδιά του τουλάχιστον 400 τριαντάφυλλα -250 εκατόφυλλα τριαντάφυλλα από την Grasse με λουλουδάτες, μελένιες νότες και 150 Δαμασκηνά τριαντάφυλλα από τη Βουλγαρία, με νύξεις φρέσκου αχλαδιού και λίτσι. Για να απελευθερωθεί από τα κλισέ που "συνοδεύουν" το τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι που μερικές φορές θεωρείται παλιομοδίτικο, ο Francis Kurkdjian δημιούργησε ένα ακόρντο βιολέτας και μανόλιας το οποίο χαρίζει στις μεσαίες νότες όγκο και γενναιοδωρία. Στις νότες βάσης, το ακόρντο από ξύλα, κέδρο και musk γίνεται ένα με τα εκατόφυλλα τριαντάφυλλα αποθεώνοντας τη μοντέρνα, αισθησιακή θηλυκότητα που δεν υποτάσσεται σε τίποτα.

Στα plus το γεγονός ότι μπορείς να ταιριάξεις και αρωματικά με το σύντροφό σου, χαρίζοντάς του το l’Homme À la rose, με φρέσκες, πράσινες νότες, εσάνς Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, γκρείπφρουτ και woody amber, που συνθέτουν ένα άκρως αρρενωπό οσφρητικό αποτέλεσμα.

info
atticadps.gr/eshop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ