Follow us

H Heidi Klum κόβει μόνη της αφέλειες και το αποτέλεσμα είναι...

Δες το hair tutorial που ανέβασε με το νέο DIY κούρεμα για χάρη του άντρα της.

Heidi Klum Abaca Press

Με ένα σύντομο hair tutorial που ανέβασε η Heidi Klum μόλις πριν λίγες ώρες στο Instagram της, μάς δείχνει πώς έκοψε μόνη της αφέλειες στο μπάνιο του σπιτιού της, και αναφέρει τον λόγο για τον οποίο το έκανε τόσο εσπευσμένα.

Η Γερμανίδα τοπ μόντελ αποφάσισε όπως φαίνεται να απαρνηθεί τη βοήθεια των άκρως ταλαντούχων hair stylists που επιμελούνται τα τέλεια μαλλιά της, και να αφεθεί στα... δικά της χέρια για το κούρεμά της. Γιατί όμως;

Όπως ανέγραψε η ίδια στη λεζάντα του post, επιδόθηκε μόνη της σε ένα DIY haircut για χάρη του άντρα της. Πιο συγκεκριμένα, όταν του έκανε την ερώτηση σχετικά με το τι κούρεμα να ζητήσει την επόμενη φορά από τον κομμωτή της, εκείνος της απάντησε: μακριά μαλλιά με αφέλειες.

Η Heidi Klum είναι γνωστή για τα πολύ μακριά της μαλλιά, αλλά και τα χαρακτηριστικά της curtain bangs, δηλαδή πλαϊνές αφέλειες. Προφανώς, δεν μπορούσε να περιμένει να επισκεφτεί τους αγαπημένους της κομμωτές (απ᾽τους οποίους μάλιστα ζήτησε και συγνώμη στο post της) και πήρε την κατάσταση - ή μάλλον, το ψαλίδι - στα χέρια της.

Δες επίσης: Πώς να κόψεις αφέλειες ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Έτσι, μέσα στο ενός λεπτού βίντεο που ακολούθησε, μας δείχνει σε fast forward ένα mini DIY tutorial για το πώς μπορεί να κόψει κανείς αφέλειες. Κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση, έφερε τις curtain bangs, καθώς και λίγες ακόμη τούφες μπροστά στο μέτωπό της κι άρχισε να κόβει προσεκτικά τα μαλλιά της με τέτοιον τρόπο ώστε να το καλύπτουν πλέον ολόκληρο οι αφέλειες.

Δες το βίντεο:

Loading...

Και μέσα σε λίγα λεπτά απέκτησε τις blunt fringes που ζήτησε ο άντρας της. Παρ᾽ότι επρόκειτο για ένα ερασιτεχνικό βίντεο - που και η ίδια πρότεινε να μη δοκιμάσει κανείς στο σπίτι μόνος του-, το αποτέλεσμα δεν βγήκε άσχημο. Απεναντίας, μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ, και οι συγκεκριμένες αφέλειες της πηγαίνουν εξίσου, κολακεύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τι λες;

Δες επίσης: H Maria Menounos μόλις έκανε ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ