Follow us

Skin Genius | Μάθε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η L’Oréal Paris παρουσιάζει το Skin Genius, ένα νέο είδος διάγνωσης που αναπτύχθηκε από δερματολόγους με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Skincare Istock Photo

Λίγο γιατί φοβάσαι τι θα ακούσεις, λίγο γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς οικονομικά αυτήν την στιγμή, όλο αναβάλεις να πας στο δερματολόγο. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να μάθεις ακριβώς τις ανάγκες της επιδερμίδας σου με ένα απλό κλικ;

Η L’Oréal Paris λανσάρει το Skin Genius, ένα νέο είδος διάγνωσης που αναπτύχθηκε από δερματολόγους με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και
βασίζεται σε δεδομένα εμπειρογνωμόνων που συλλέγονται για περισσότερα από 50 χρόνια. Εσύ απλά ανεβάζεις μια selfie σου, απαντάς σε δύο ερωτήσεις και το Skin Genius αξιολογεί τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, βάσει μιας ανάλυσης πέντε βασικών παραμέτρων (λάμψη, ποιότητα πόρων, σφρηγιλότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ομοιόμορφος τόνος). Πώς τα καταφέρνει; Συγκρίνει τη φωτογραφία της επιδερμίδας με μια βιβλιοθήκη 10.000 φωτογραφιών πραγματικών γυναικών που έχουν αξιολογηθεί από δερματολόγους και εμπειρογνώμονες.

Φυσικά, η εφαρμογή αυτή δεν αντικαθιστά μια συνεδρία σε δερματολόγο, αλλά είναι τόσο έξυπνη, ακριβής και αξιόπιστη που μπορεί να προβλέψει έως και 97% την προσωπική κλινική εικόνα σε 8 κλινικές παραμέτρους και σε ένα ευρύ φάσμα καυκασιανών, ασιατικών και αφροαμερικανικών φωτοτύπων. Μετά τη διάγνωση, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προτείνει συστατικά, προϊόντα και ολοκληρωμένες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας, που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ