Follow us

Cinnamon Gold | Το χρώμα μαλλιών που θα λατρέψουν οι μελαχρινές φέτος την άνοιξη

Οι φωτογραφίες που πρέπει να δείξεις στον κομμωτή σου.

καστανές αποχρώσεις μαλλιών Pixel Formula

Οι προσευχές σου εισακούστηκαν και τα κομμωτήρια άνοιξαν επιτέλους. Και τώρα; Θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά δεν είσαι σίγουρη τι απόχρωση να επιλέξεις; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, αφού εδώ στο Missbloom αναζητάμε πάντα όλα τα νέα hair trends για να μπορούμε να στα μεταφέρουμε πρώτες. Επίτρεψέ μας λοιπόν να σου "συστήσουμε" μία από τις πιο όμορφες καστανές αποχρώσεις μαλλιών της φετινής άνοιξης, τη cinnamon gold.

Curly Girl Problems | 5 πράγματα που μόνο αν έχεις σγουρά μαλλιά μπορείς να καταλάβεις

Καστανές αποχρώσεις μαλλιών | Τι είναι η απόχρωση cinnamon gold;

Χάρη στην επιτυχία του The Queen's Gambit, οι ginger αποχρώσεις στα μαλλιά, που κυμαίνονται από το θεατρικό bright red, μέχρι το γλυκό strawberry blonde, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος. Αν ωστόσο δεν νιώθεις έτοιμη για μια τόσο μεγάλη αλλαγή, η τέλεια μέση λύση είναι η απόχρωση cinnamon gold.

H βάση της είναι καστανή, ενώ στη συνέχεια τα μαλλιά φωτίζονται με χρυσές και κόκκινες ανταύγειες, σαν και αυτές που χαρίζει στα μαλλιά σου φυσικά η golden hour. Ανεξάρτητα από το μήκος ή την υφή των μαλλιών, η συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών είναι ιδανική για κάθε μελαχρινή που της αρέσουν οι μικρές αλλαγές με δραστικά αποτελέσματα.

Δες ακριβώς πώς μοιάζει η απόχρωση cinnamon gold και μάζεψε φωτογραφίες για να δείξεις στον κομμωτή σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Μια εξίσου πολύ όμορφη καστανή απόχρωση μαλλιών, που θυμίζει αρκετά την Cinnamon Gold, είναι και η Roasted Caramel, η οποία καταφέρνει να είναι φυσική και ταυτόχρονα edgy και σοφιστικέ.

Μάθε περισσότερα για αυτή: Roasted Caramel | Το χρώμα μαλλιών που όλες οι μελαχρινές θα ζητούν φέτος την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ