Follow us

Βίκυ Καγιά | Το νέο της κούρεμα είναι ότι πιο hot right now

Οι φωτογραφίες με το νέο της look.

Βίκυ Καγιά Instagram

Στο κομμωτήριο βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, προκειμένου να χαρίσει στον εαυτό της την απαραίτητη ανανέωση και περιποίηση που όλες χρειαζόμαστε, ιδίως αυτή τη μεταβατική περίοδο του έτους. Η παρουσιάστρια έχει πια κατακτήσει το καρέ στο οποίο προσδίδει κάτι από τον προσωπικό της χαρακτήρα, δίνοντας stylish και νεανικό τόνο στα πιο αυστηρά ενδεχομένως vibes του.

Kristen Stewart | Οι αντιδράσεις για το hair look της ως πριγκίπισσα Diana

Παραμένοντας πιστή στο αγαπημένο της κούρεμα, δεν φαίνεται έτοιμη να το αποχωριστεί- γιατί να το κάνει άλλωστε- ούτε να το εξελίξει σε ένα πιο μακρύ καρέ. Ανανεώνοντας λοιπόν το hair look της, την είδαμε να ποζάρει για λογαριασμό του προσωπικού της προφίλ στο Instagram και ζηλέψαμε τις ομολογουμένως υπέροχες curtain bangs της.

Τις αναρτήσεις της αναδημοσίευσε στα stories του ο Άλεξ Παρίσης, o hair stylist που επιμελήθηκε το νέο της κούρεμα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ό,τι πιο hot right now. Οι curtain bangs ή αλλιώς μακριές αφέλειες που καταλήγουν λίγο κάτω από το μέτωπο πλαισιώνοντας στα πλάγια το πρόσωπο, είναι ένα από τα κορυφαία hair trends των τελευταίων μηνών και τα καλά νέα είναι πως κολακεύουν κάθε τύπο μαλλιών και σχήμα προσώπου.

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι πως δεν είναι καθόλου δεσμευτικές αφού πέραν του ότι μπορείς να τις μακρύνεις σε φράντζα οποιαδήποτε στιγμή- συνήθως μακραίνουν και πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα μαλλιά- μπορείς απλά να τις "κρύψεις" με το κατάλληλο χτένισμα ή αξεσουάρ.

Το νέο look της Βίκυς:

Βίκυ Καγιά | Το νέο της κούρεμα είναι ότι πιο hot right now
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ