Follow us

Αυτά είναι τα προϊόντα που θα επαναφέρουν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας σου

Έχουν φυσικά συστατικά, είναι βιολογικά, vegan και cruelty free.

MissBloom TEAM
woman, face iStock

Μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνιση σου με νέες συνήθειες και προϊόντα που θα ενισχύσουν την υγιή και λαμπερή εικόνα της επιδερμίδας σου, όπως τα βιολογικά, vegan και cruelty free προϊόντα περιποίησης Grown Alchemist.

Αυτά είναι τα προϊόντα που θα επαναφέρουν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας σου

Με φανατικούς οπαδούς, σταρ προϊόντα όπως τα Lip Balms Watermelon και Vanilla, πλούσια σε βιταμίνες και με υπέροχο άρωμα αλλά και διάσημους σχεδιαστές να επιλέγουν αποκλειστικά τα προϊόντα Grown Alchemist για την περιποίηση της επιδερμίδας των μοντέλων στην Εβδομάδα Μόδας, το brand Grown Alchemist πρεσβεύει απόλυτα το clean beauty και προσεγγίζει ολιστικά την έννοια της ομορφιάς και του wellbeing.

Grown Alcemist | Antioxidant + Facial Oil

Όταν η επιδερμίδα αντιδρά σε ό,τι αναγνωρίζει ως ξένο ή τοξικό, παράγονται οι ελεύθερες ρίζες, που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση. Αυτό που κάνει τα προϊόντα Grown Alchemist ξεχωριστά είναι ότι διαθέτουν ενεργά φυσικά συστατικά απόλυτα συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία, που βοηθούν τις φυσικές λειτουργίες αναζωογόνησης.

Grown Alcemist | Age Repair Moisturiser

Τα προϊόντα που διαθέτει για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά έχουν δημιουργηθεί μετά από 20ετή εμπειρία στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων ενώ η μοναδική "συνταγή ομορφιάς" που πρεσβεύουν είναι καθαρισμός, αποτοξίνωση, ενεργοποίηση, αφού στοχεύουν αρχικά στην ανάκτηση της υγείας της επιδερμίδας, για να φτάσουν τελικά στη διατήρηση της νεότητάς της.

Τα προϊόντα Grown Alchemist διατίθενται στα Attica City Link, Attica Golden Hall, στα Hondos Center Γλυφάδα - Αθήνα, Apollonia Politeia - Θεσ/νίκη και Ηράκλειο Κρήτης, στα Galerie de Beauté Νέα Ερυθραία, Χολαργός, Άλιμος, Λαμία και στα e-shops: Attica, Hondos Center και Galerie de Beauté.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ