Follow us

The Ordinary | Το πιο viral skincare brand ήρθε στην Ελλάδα

Τα skincare προϊόντα που έφεραν τα πάνω κάτω στη βιομηχανία της ομορφιάς, χάρη στις αποτελεσματικές φόρμουλές τους και τις εξαιρετικά οικονομικές τιμές τους.

The Ordinary

Αν παρακολουθείς skincare Youtube, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις τα πάντα για τα προϊόντα The Ordinary, τα οποία έφεραν τα πάνω κάτω στη βιομηχανία της ομορφιάς, χάρη στις αποτελεσματικές φόρμουλές τους και τις εξαιρετικά οικονομικές τιμές τους. Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις, αφού ήρθαν στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά στα Sephora.

The Ordinary | Το πιο viral skincare brand ήρθε στην Ελλάδα

Πρόκειται για ένα brand καλλυντικών που δημιουργήθηκε το 2013 στο Τορόντο με σκοπό να μας μυήσει όλους όχι μόνο στο skincare αλλά και στα δραστικά συστατικά. Ανήκει στην ομπρέλα των Deciem και είναι το πρώτο brand το οποίο άρχισε να μιλάει για δραστικά συστατικά πριν αυτά γίνουν τάση. Με άλλα λόγια, πριν τα Ordinary, λέξεις όπως ρετινοειδή ή βιταμίνη C βρίσκονταν πίσω στα ψιλά γράμματα των συστατικών και όχι μπροστά στις ετικέτες.

Ο λόγος που τα Ordinary είναι τόσο οικονομικά είναι γιατί το κάθε προϊόν περιέχει ένα ή δύο δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα το κόστος για την κατασκευή τους να είναι πολύ χαμηλότερο. Ένας άλλος λόγος είναι ότι η εταιρεία προμηθεύεται τα δραστικά συστατικά σε τεράστιες ποσότητες.

product

Μέσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων θα συναντήσετε ορούς με υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη και πεπτίδια, peelings με BHA και AHA, σκόνες νιασιναμίδης και L-ascorbic acid, μάσκες με σαλικυλικό οξύ, ενυδατικά έλαια κ.ά.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ