Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Κουρεύτηκε μόνη της (πολύ) και ιδού το αποτέλεσμα

Η 23χρονη άφησε πίσω της τα πολύ μακριά μαλλιά (pic).

Αμαλία Κωστοπούλου NDP

Μια από τις ικανότητες που ίσως πολλοί κλήθηκαν να αποκτήσουν κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών των lockdowns- σε διεθνές επίπεδο- είναι και αυτή του hair styling: Από τα πιο απλά όπως το καθάρισμα της ψαλίδας, μέχρι τα πιο "σύνθετα" όπως το κούρεμα και η ανανέωση βαφής, δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που έγιναν "κομμωτής στη θέση του κομμωτή τους".

Ανάμεσά τους και πολλοί celebrities που ξέχασαν για λίγο τους πιο καταξιωμένους hair stylists, με τους οποίους μπορούσαν πλέον να κάνουν μόνο ένα zoom call για την απαραίτητη καθοδήγηση. Μόνη της λοιπόν κουρεύτηκε τώρα και η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία δεν τα πήγε καθόλου άσχημα για πρώτη φορά. Ειδικότερα, η 23χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου που είναι αρκετά ενεργή στα social media, ανανέωσε μόνη της το κούρεμά της και έδειξε το αποτέλεσμα στους followers της.

Khloé Kardashian | Έκανε το χτένισμα που θα θες να αντιγράψεις asap

"Έκοψα τα μαλλιά μου μόνη μου και δεν το μετανιώνω", σημείωσε η Αμαλία βγάζοντας μια κοντινή mirror selfie. Όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο post, η νεαρή κοπέλα που ζει μόνιμα στην Αμερική, έκοψε αρκετά εκατοστά των μαλλιών της που είναι πλέον μεσαίου μήκους από πολύ μακριά.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση

Αμαλία Κωστοπούλου | Κουρεύτηκε μόνη της (πολύ) και ιδού το αποτέλεσμα

Η Αμαλία Κωστοπούλου με πιο μακριά μαλλιά

Loading...

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ