Follow us

Βρήκαμε τα προϊόντα που χαρίζουν σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και ορατό lifting

Πώς μπορείς να δείξεις πιο νέα, απλά ακολουθώντας την skincare ρουτίνα σου.

MissBloom TEAM
Beauty Istock Photo

Γίνεται να πετύχεις σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος, απλά ακολουθώντας την skincare ρουτίνα σου; Φυσικά. Αρκεί να περιλαμβάνει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Μαύρη Πεύκη 4D BIO-Shapelift™

H Μαύρη Πεύκη, η πιο επιτυχημένη σειρά KORRES παγκοσμίως ανανεώνεται και φέρνει τώρα στο προσκήνιο την έννοια της συμμετρίας του προσώπου, δίνοντας έμφαση στο v-shape.

Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών - σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο - ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς - είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις "καθαρές" γραμμές του.

Βρήκαμε τα προϊόντα που χαρίζουν σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και ορατό lifting

Star προϊόν της σειράς είναι το νέο εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Τη σειρά συμπληρώνουν οι κρέμες ημέρας για κανονικές/μικτές επιδερμίδες και ξηρές/πολύ ξηρές επιδερμίδες, που συσφίγγουν το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, ενώ παράλληλα προσφέρουν βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και μείωση των ρυτίδων.

product

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ