Follow us

Μαρία Καβογιάννη | Για βαφή και κούρεμα η ηθοποιός - Δες το νέο της look

Πώς σου φαίνεται η αλλαγή;

Μαρία Καβογιάννη NDP

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Μαρία Καβογιάννη που έσπευσε να κλείσει το ραντεβού της στο κομμωτήριο. Η ηθοποιός έχει προχωρήσει σε ελάχιστες και πολύ διακριτικές αλλαγές στα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια, από την έναρξη της καριέρας της στην υποκριτική μέχρι σήμερα. Όπως φαίνεται, έχει βρει το χρώμα που την αντιπροσωπεύει στο σκούρο θερμό ξανθό και το μεσαίο μήκος είναι το ιδανικό για εκείνη και τα χτενίσματα που επιλέγει.

Έτσι, σε μια σπάνια επιθυμία της για make over δεν θα μπορούσε παρά να αφεθεί στα χέρια του hair stylist που εμπιστεύεται, Πάνου Καλλίτση. Έκοψε λοιπόν τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ κούρεμα και έκανε soft bangs, look με το οποίο την είχαμε δει και παλαιότερα μιας και είχε ξανά αφέλειες. Ακόμη, φρέσκαρε με μερικές ανταύγειες το ξανθό λαμπερό της χρώμα.

Ποζάροντας με το νέο της lob (long bob, aka μακρύ καρέ) στο πλευρό του κομμωτή της και φυσικά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, η Μαρία Καβογιάννη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα stories της στο Instagram. "Μόνο με χαμόγελο μπορείς να φύγεις από τα μαγικά χέρια του Πάνου Καλλίτση. Σ' ευχαριστώ πολύ Πανούλη μου" έγραψε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το νέο της hair look.

Φωτογραφία μάλιστα ανέβασε και ο hair expert των διασήμων

Loading...
Μαρία Καβογιάννη | Για βαφή και κούρεμα η ηθοποιός - Δες το νέο της look

Ακολουθεί μια ακόμη φωτογραφία με το καινούριο της κούρεμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ