Follow us

Με πιο ξανθά και μακριά μαλλιά από ποτέ η Αγγελική Δαλιάνη | Φωτογραφίες με το νέο hair look της

Αγγελική Δαλιάνη NDP

Μια σταδιακή αλλαγή στα μαλλιά της έχει κάνει τους τελευταίους μήνες η Αγγελική Δαλιάνη, με το αποτέλεσμα να την αποζημιώνει μιας και της πηγαίνει πολύ. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τη σειρά του Mega "Μαρία η Άσχημη" καθιερώθηκε ως καστανή, αλλά μάλλον αποφάσισε να κάνει τη δική της "στροφή στο ξανθό" τους τελευταίους μήνες.

Blondes have more fun

Όπως μπορείς να δεις στα ακόλουθα στιγμιότυπα, η Αγγελική έχει κάνει πυκνές φωτεινές ανταύγειες σε απόχρωση πολύ ανοιχτού ξανθού, εμπλουτίζοντας την καστανή της χαίτη. Μάλιστα, έχει μάλλον αποφασίσει να μείνει μακριά από το "ψαλίδι" του κομμωτή της μακραίνοντας τα μαλλιά της κατά πολλά εκατοστά. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα άκρως Instagram-ικό hair look που καταλήγει λίγο κάτω από το ύψος του στήθους με boho διάθεση, όπως τα outfits που επιλέγει τα τελευταία χρόνια.

Άκρως νεανικό, φρέσκο και μοντέρνο, της ταιριάζει πολύ και θα είναι σίγουρα στις αποθηκευμένες φωτογραφίες πολλών γυναικών προκειμένου να ζητήσουν κάτι ανάλογο από τον κομμωτή τους.

Πάρε μια γεύση από τα ακόλουθα πλάνα

Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ