Ανακαλύψαμε τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν νεανική όψη σε μόλις 2 εβδομάδες

Και πίστεψέ μας, η επιδερμίδα σου θα τα λατρέψει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Είχες φανταστεί ποτέ ότι η έννοια της συμμετρίας, που αποτελεί βασική αρχή της φύσης, θα είχε εφαρμογή και στο πρόσωπό μας; Ότι η συμμετρία στο πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς αντιλαμβανόμαστε την ομορφιά, και το γεγονός ότι αυτή χάνεται φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου, δίνει το έναυσμα για την αναζήτησή της;

Το ότι ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας αναφορικά με το δέρμα μας, το ξέρουμε. Τα σημάδια που αφήνει στο πέρασμά του μπορούν ενίοτε να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή, κουρασμένη και σίγουρα όχι όσο φρέσκια και νεανική θα θέλαμε, ενώ η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, η ελλιπής ρουτίνα περιποίησης, η κακή διατροφή και το άγχος είναι εξωγενείς παράγοντες που επιβαρύνουν την κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η εταιρεία KORRES με την ανανεωμένη και ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Μαύρη Πεύκη, που μετά από χρόνια ερευνών κατάφερε να αποκωδικοποιήσει την έννοια της συμμετρίας και να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια σειρά προϊόντων που υπόσχονται μια πιο νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα.

Η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που "βιομιμείται" την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. Η αληθινή υπόσχεση είναι η "σμίλευση" του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ - complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών - σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο - ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς - είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας.

Πρωταγωνιστικό προϊόν για την επίτευξη της αρμονίας είναι το νέο, εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό με τα ορατά αποτελέσματα να κορυφώνονται ήδη από τις 14 ημέρες εφαρμογής: βελτιωμένο v-shape, αισθητή μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και ειδικότερα στην περιοχή του σαγονιού, βελτίωση εμφάνισης ρυτίδων, γεμάτα ζυγωματικά, πιο νεανική εμφάνιση λαιμού.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την κρέμα ημέρας (διατίθεται τόσο για ξηρές όσο και για κανονικές/μικτές επιδερμίδες), η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της ενώ η αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής. Θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη και πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για τις γυναίκες άνω των 40, που επιθυμούν να επαναφέρουν τη νεανική όψη στο δέρμα και στο πρόσωπό τους.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα συλλογή Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES: από την ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει επίσης να αναφερθεί και η καινοτόμος πρωτοβουλία της KORRES που, μέσω του προγράμματός της Recycle Lab, δίνει ζωή στις άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέποντάς τις σε ανακυκλωμένα, όμορφα αντικείμενα. Αν θες να συμβάλλεις κι εσύ, μην ξεχνάς να συγκεντρώνεις όλες τις παλιές σου συσκευασίες και να τις τοποθετείς στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που βρίσκονται στα σημεία πώλησης της εταιρείας, όπως τα φαρμακεία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το κοντινότερο σε εσένα μέσα από τον χάρτη ανακύκλωσης που θα βρεις εδώ.

Aνακάλυψε τη δύναμη της συμμετρίας στη φύση στο παρακάτω βίντεο:

Κεντρική εικόνα και εικόνα κειμένου: Ιάσων Παχός (@zazeo)